evlenecek ciftlere ilham veren dekorasyon fikirleri

evlenecek ciftlere ilham veren dekorasyon fikirleri

Yaşam alanlarının her zevke ve bütçeye uygun dekore edilmesine yardımcı olan IKEA, ilham veren dekorasyon fikirleriyle, bu yaz evlilik planları yapanlara kolaylık sağlıyor

31 Ağustos 2016 - 16:26

Yaşam alanlarının her zevke ve bütçeye uygun dekore edilmesine yardımcı olan IKEA, ilham veren dekorasyon fikirleriyle, bu yaz evlilik planları yapanlara kolaylık sağlıyor. IKEA rengârenk dünyasında, tarzı ne olursa olsun evine en uygun ürün ve aksesuvarları seçmek isteyen çiftleri bekliyor.

En mutlu anlar, sofrada paylaşılanlar


IKEA’nın farklı tarzlardaki masaları, emek ve sevgiyle hazırlanan enfes lezzetleri gururla sunmak ve ihtiyaç anında zahmetsizce konukları ağırlamak için ideal.

 

 

Huzur veren salonlar


Evlerin buluşma noktası oturma odaları, uzun bir günün ardından rahat kanepesinde yorgunluk atmak, biraz sohbet etmek ve film keyfi yapmak isteyen çiftleri ağırlıyor. IKEA’da, tekdüzelikten hoşlanmayanlar için zıt ve canlı renklerde yüzlerce seçenek sunulurken, sadeliği seven çiftlere hitap eden nötr renklerdeki koltuklar ise minderlerle renklendirilebiliyor.

Her şey yerli yerinde!


IKEA’nın, yatak odasında düzeni sağlamak ve eşyaları birbirine karıştırmadan saklamak için onlarca kullanışlı çözüm önerisi var. Sepetlerden çekmece içi düzenleyicilere, kancalardan askı ve raflara kadar tüm açık veya kapalı saklama çözümleri, yeni evlenecek çiftlerin beraber yaşamaya kolayca uyum sağlayabilmeleri için ideal. Genç çiftler, çok fonksiyonlu IKEA saklama çözümleri sayesinde aradığını kolayca buluyor.

Evlerin her köşesi değerleniyor.


Doğal materyallerden üretilen, kullanılmadığı zaman katlanarak saklanan ve yer kaplamayan portatif merdivenler, evin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Mutfak ve yatak odasında ulaşılması güç üst raflara kolayca erişilmesine olanak sağlayan merdivenler, eve ilk yerleşmeden günlük kullanıma kadar her aşamada çiftlerin ihtiyacını karşılıyor.

Şık ve fonksiyonel aydınlatmalar!


Modern veya klasik…. Evin dekorasyonunu doğru aydınlatma seçimi tamamlıyor. Mekânın ruhunu en iyi şekilde yansıtan ışık, evin havasını bir anda tamamen değiştirebiliyor. Çalışma masalarında, başucunda veya salonda, sarkıt, masa lambası veya ayaklı köşe lambalarıyla tüm evi aydınlatan ve ışığıyla göz yormayan IKEA lambalar, evin her odasında kolayca kullanım alanı buluyor.

Misafirlerle dolu sofralar


Bolca misafir ağırlayan yeni evli çiftlerin en çok dikkat etmesi gereken alanlardan birini, yemek odası oluşturuyor. IKEA’nın güzel ve uygun fiyatlı yemek takımları, misafiri eksilmeyen yeni evli çiftlerin en büyük yardımcısı oluyor. Mevsimsel çeşitlilik gösteren renkleriyle birçok dekorasyon fikrine kapı aralayan takımlar, birbirleriyle kolayca kombine edilebiliyor.

Dekorasyonunun tamamlayıcı parçaları, minderler


Rengarenk kumaşlardan farklı formlarda üretilen, dekorasyonun vazgeçilmezi minderler, koltukları zenginleştirmenin yanı sıra evde yaşayanların tarzını da ortaya koyuyor. Yer minderleri ise kalabalık buluşmalarda ekstra oturma alanı sağlıyor.

Doğayı evlere taşıyan saksılar!


IKEA, şehir hayatından bunalan doğasever çiftlerin imdadına yetişiyor. Dekoratif saksılar, çiçeklikler ve tohumların büyümesi için uygun ortam sağlayan SOCKER mini sera, çiçek yetiştirmeye meraklı çiftlere şık çözümler sunuyor.

Mutluluğu dostlarla paylaşmak için


Mutluluk fotoğraflarını çerçeveletip evlerinin dört bir köşesinde sergileyen çiftler, hem onları ziyaret edecek dostlarıyla mutluluklarını paylaşabiliyor, hem de yeni evlerinin her köşesinde mutlu anılarını görebiliyor.

Dekorasyonda son dokunuş, mis kokulu mumlar


Rengarenk ve mis kokulu mumlar, evlerin belki de en zahmetsiz dekorasyon objeleri. Evlenecek çiftlere ilham verecek daha pek çok dekorasyon fikri IKEA’da…

Bu haber 777 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...