İşte 2017'nin rüya evi

İşte 2017'nin rüya evi

2017’ye mükemmel bir evde girmek için bilmeniz gereken her şey! Yeni yıl, en geçerli başlangıç ve yenilenme sebebi hepimiz için

27 Aralık 2016 - 09:01 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 13:02

2017’ye mükemmel bir evde girmek için bilmeniz gereken her şey!

Yeni yıl, en geçerli başlangıç ve yenilenme sebebi hepimiz için... Peki, dostlarınızla veya ailenizle stil, zevk ve neşe dolu bir yılbaşı gecesi geçirmenin, hem de bu mutluluğu 2017’nin bütününe yaymanın en garanti yolu nedir? ‘Yaşadığınız’ yere nefesinizi, dokunuşunuzu katmak... İşte ev, yaşam ve yılbaşına dair bilmeniz gereken her şey!





Çünkü en unutulmaz dakikalar bu masanın etrafında geçiyor
 



Yemek odası, bir evi ev yapan en önemli unsurlardan biridir. Çünkü, aile demektir; aile olmanın bütün güzelliklerini yaşamak demektir. En unutulmaz sohbetler, en şen kahkahalar, en derin dertleşmeler hep bu masanın yörüngesindedir. Dolayısıyla hayatınızı değiştirmeye buradan başlayabilirsiniz. Mavi ve kahverengi derinin uyumunu 2016’nın son akşam yemeğinde yakalayın ve 2017’yi de aynı uyum ve huzurla geçirin.



Masanın üstündekiler en az masa kadar önemli
   

 Çünkü evinize kimlik kazandıran, seçtiğiniz o aksesuarlardır. Bu aksesuarlar size hem kim olduğunuzu ve kendinizi nasıl tanımladığınızı hatırlatır; hem de ziyaretçilerinize sizin hakkınızda ipuçları verir. Hayattan ‘keyif’ almayı öğrenmek için çok güzel bir başlangıçtır.



Gerçek şıklık, detaylarda saklıdır
   

 Ahşap filler ve büstler, gizemli ve pırıltılı vazolar… Masanın, komidinin üzerindeki detaylara dikkat! Evinizi hem modern hem otantik bir dokunuş katmak için Uzak Doğu’dan evinize gelecek şıklık dalgasına izin verin. Evin geneline yayılacak bu ‘neşeli’ ve ‘zevkli’ seçimleri yeni yılda hayatınıza katmaktan çekinmeyin.



Biraz ışıltıdan kimseye zarar gelmez
   

 2016’nın kasvetli ve aşırı ‘minimalist’ havası 2017’yle birlikte yerini canlılığa ve dinamizme bırakıyor. Peki, bunu eve katmanın en iyi yolu ne? Elbette biraz ışıltı… Yeni yıl konseptiyle birebir uyumlu bu şık ve gösterişli parçaları bütün yıl kullanıp evde olduğunuz her an çok daha ‘dinamik’ kalmayı başarabilirsiniz.



Evinizde en çok kış aksesuarlarına ihtiyacınız var
   

 En çok hangi dönem evlerimizdeyiz? Havalar soğukken… Aranızda bu şahane renk ve desendeki yastık, puf ve battaniyeler arasında televizyon karşısında kahvesini yudumlamayı düşlemeyen biri var mı? Güzel bir kış evi, günün bütün yorgunluğunu üzerinizden atabilir; kış depresyonunun üstesinden de en iyi böyle sıcacık ve şık bir ev gelebilir; unutmayın.



Eğlenin, evinizi eğlendirin; en önemlisi bu belki de…
   

 En unuttuğumuz şey bu... Ne olursa olsun; yüzümüzü güldürecek parçaları hayatımıza iliştirmeyi unutmamamız gerekiyor. Eğlenmek gerekiyor işin özü. O kalpli bardaktan kahveni içmeye devam etmek; şık bir mumluğun etrafında güzel bir akşam yemeği yemek, çikolatalarını en az çikolata kadar eğlenceli bir kaseden yiyip; hayatın hakkını vermek gerekiyor…
 

Bu haber 1215 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...