Kale Smart Edge lavabolar ile banyolara incelik getiriyor

Kale Smart Edge lavabolar ile banyolara incelik getiriyor

Kale Smart Edge lavabolar ile banyolara incelik getiriyor Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale; ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’ ile tüketicinin hayatını kolaylaştırırken, çevre dostu çözümler sunuyor

18 Haziran 2016 - 00:28


Kale Smart Edge lavabolar ile banyolara incelik getiriyor
Banyolarda akılcı çözümler sunan Kale; ince kesitli lavabo serisi ‘Smart Edge’ ile tüketicinin hayatını kolaylaştırırken, çevre dostu çözümler sunuyor. İnovatif yaklaşımla üretilen, estetik ve fonksiyonel tasarıma sahip ‘Smart Edge’, günümüz modern banyolarını geleceğin vitrifiyesi ile buluşturuyor.

Tasarımdan üretime, attığı her adımda daha az su ve daha az enerji harcayarak, yarınlara daha iyi bir dünya bırakmayı hedefleyen Kale, bu yaklaşımla hayata geçirdiği ‘Smart Edge’ lavabo serisini kullanıcıyla buluşturdu. 2015 yılının en iyi ürünü seçilerek Altın Çekül’e layık görülen Türkiyede üretilen en ince seramik lavabo olan ‘Smart Edge’, sadece 5.5 milimetre inceliğinde ve aynı ebatlardaki normal lavabolara göre yüzde 40 daha hafif.

Kale’nin ‘smart’ felsefesinden ilham alarak tasarladığı, ince formu ile hayat bulan ‘Smart Edge’ serisi, hammadde kullanımını minimize ederek doğa ile barışık bir çözüm sunuyor. Seramik sağlık gereçleri ürünlerinde kullanılan çamurun yeniden yorumlanması sayesinde doğan ‘Smart Edge’, insan sağlığına duyarlı ve çevre dostu bir ürün olarak öne çıkıyor. ‘Smart Edge’nin yarattığı değerler; ekolojik, hafif, estetik, daha az hammadde, daha az elektrik ve daha az iş gücü olarak sıralanıyor.

Beyaz, mat beyaz ve mat antrasit renklerinde üretilen ‘Smart Edge’ lavabolar; 45 cm çapındaki tezgah üzeri yuvarlak lavabonun yanı sıra, 45×45 cm kare ve 50×40 cm boyutlarındaki tezgah üzeri elips lavabo modelleriyle tüketicinin beğenisine sunuluyor.

Doğaya karşı ince düşünmenin bir yansıması olan ‘Smart Edge’ üretiminde doğalgaz tasarrufu sağlamasının yanı sıra, malzeme taşınmasını da önemli ölçüde azalttığı için doğal kaynakların korunmasına katkıda bulunuyor.

Bu haber 1709 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...