Qualitasspa kışa özel seçenekler sunuyor

Qualitasspa kışa özel seçenekler sunuyor

Kış aylarında da spor tutkunlarının tüm ihtiyaçlarına cevap veren Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi; kişiye özel hazırlanan spor programları ile bu kış aylarında da bedeninizin gücünü keşfetmenize olanak tanıyor.

23 Ekim 2017 - 13:51

Wyndham Grand İstanbul Levent’te bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, son teknoloji ekipmanların bulunduğu geniş fitness merkezi, pilates stüdyosunun yanı sıra spinning-fonksiyonel stüdyosu ve kapalı havuzu ile spor tutkunları için birçok farklı seçenek sunuyor.

Sağlıklı ve zinde görünün

Son teknolojik ekipmanları ve dalında uzman eğitmenleriyle hizmet veren Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, bu kış size sporla dolu enerjik bir yaşam sunuyor.

Farkındalık yaratan fitness trendleri, kişiye özel hazırlanan spor programları ve her hafta zumbadan pilatese çeşit çeşit grup dersleri sunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, kış aylarında da kendinizi zinde hissetmenize yardımcı oluyor.

Antrenmanlarınız sonrası gelişim takibi için de periyodik olarak yapılan yağ, kas-kemik ölçümleri ve vücut analizleri yapan Qualitasspa, sağlığınız için yanınızda olmaya devam ediyor.

Bu haber 1303 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...