MOSDER doğadan aldığını doğaya geri veriyor

MOSDER doğadan aldığını doğaya geri veriyor

Doğaya can suyu…  

13 Nisan 2017 - 14:29

Doğaya can suyu…

 

 

Mobilya sanayisinin ham maddesi olan ormanların, doğa ve insan yaşamı için önemini bilen ve hayata geçirdiği projeleriyle dünyaya, insana ve sektöre karşı sorumluluklarını yerine getiren Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), ikinci hatıra ormanını Bursa İnegöl’de 10 dönüm arazi üzerine kurdu.

 

Bugüne kadar hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinde ‘sürdürülebilirlik’ bakış açısını yansıtan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), doğaya duyduğu minneti göstermek için ikinci kez hatıra ormanı projesine imza attı.

 

Öztaşkın: Doğaya duyduğumuz sorumluluğu MOSDER hatıra ormanı projesinin 2.’si ile devam ettiriyoruz

MOSDER Yönetim Kurulu VE İnegöl üyeleri,  Bursa İnegöl’de 10 dönüm arazi üzerine 2.500 ağaçtan oluşan MOSDER Hatıra Ormanı’nın ilk fidanlarına can suyunu vermek üzere 12 Nisan Çarşamba günü fidan dikme töreninde bir araya geldi. Törende konuşan MOSDER Başkanı Nuri Öztaşkın, doğadan aldıklarını doğaya geri vermek için Bursa’da olduklarını belirtti. Sürdürülebilir bir dünya için yapılması gerekenlerin farkındalığıyla çalıştıklarını dile getiren Öztaşkın, “Mobilya sanayisi her geçen gün büyümeye, gelişmeye devam ediyor. Bu büyüme ve gelişmenin karşılığını, sosyal sorumluluğumuz çerçevesinde doğaya geri vermeye çalışıyoruz. Bu nedenle orman varlığını artırmak ve doğaya duyduğumuz sorumluluğu göstermek için MOSDER hatıra ormanı projesinin ikincisini hayata geçirmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

Bu haber 1191 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...