TOKİ Kayabaşı projesinde 1500 satışa çıkacak! Dar gelirlilere...

TOKİ Kayabaşı projesinde 1500 satışa çıkacak! Dar gelirlilere güzel haber

TOKİ tarafından geçtiğimiz aylarda kurayla satışa çıkarılan 1.892 adet konuta 39 bini aşkın talep gelince, TOKİ yeni konut hamlesi başlattı. TOKİ Kayabaşı'nda şimdi de 1.500 konutu satışa çıkaracak. Projenin başvuruları 6 ay içinde başlayacak.

23 Ekim 2017 - 13:27 - Güncelleme: 23 Ekim 2017 - 15:48

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından geçtiğimiz haftalarda Kayabaşı'nda satışa çıkarılan 1.892 adet konuta yoğun ilgi gelmişti. Kurayla satılan konutlara 39 bini aşkın talep gelince TOKİ yeni konut hamlesi başlatmaya karar verdi.

"Başvurular 6 ay içinde başlar"

Hürriyet Gazetesi muhabirlerinden Gülistan Alagöz'ün haberine göre; TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Şimdi de yeniden İstanbul’da dar gelirli vatandaşlarımız için 1500 konutu satışa sunacağız. Başvurular altı ay içerisinde başlar. Vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız" dedi.

Fiyatlar 150 bin TL'den başlayacak

TOKİ'nin Kayabaşı'nda satışa çıkaracağı yeni 1.500 konutluk projesinde fiyatların 150 bin TL'den başlaması planlanıyor. Projede taksitlerin ise 600 TL'den başlaması bekleniyor. Öncelik hiç evi olmayanda TOKİ Başkanı Turan, dar ve orta gelirli vatandaşlar için yıllardır önemli projeler yaptıklarını ifade etti.

Turan, "Üretim felsefemizin temelini dar ve orta gelirli vatandaşlarımıza dönük konut projelerimiz oluşturuyor. Amacımız hiç konut sahibi olmamış vatandaşlarımızı konut sahibi yapmaktır. Anadolu’da olduğu gibi İstanbul’da da konut üretimimize hızla devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

Bu haber 1177 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...