Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler Kazdağlarından tarla aldı

Gökhan ve Hakan Özoğuz kardeşler Kazdağlarından tarla aldı

Çanakkale'nin 'oksijen deposu' olarak bilinen Kazdağları'nın eteklerindeki Bayramiç İlçesi'nde, ev ve arazi alan ünlü isimler arasına Athena grubunun kurucuları da katıldı.

19 Ekim 2017 - 21:50 - Güncelleme: 19 Ekim 2017 - 21:54

Athena’nın kurucusu Gökhan Özoğuz ve ikizi Hakan Özoğuz, ilçede birer tarla satın aldı. İsviçre Alpleri’nden sonra dünyanın en yüksek oksijen oranına sahip olduğu belirtilen Kazdağları’nın eteklerindeki Bayramiç’te, şehrin gürültüsü ve stresinden uzak kalıp dinlenmek ve doğayla baş başa kalmak isteyen ünlüler kervanına Athena’nın kurucusu Gökhan-Hakan Özoğuz kardeşler de katıldı. İki kardeş, Bayramiç’te birer tarla satın aldı. Gökhan Özoğuz’nun Bayramiç’e 26 kilometre uzaklıktaki Dağahmetçe Köyü’nde aldığı tarlanın 800 dönüm, Hakan Özoğuz’un Bayramiç İlçesi’ne komşu bir bölgeden aldığı tarlasının ise 75 dönüm olduğu öğrenildi. Satın alınan tarlaların fiyatı açıklanmadı.

ÜNLÜLERİN TERCİHİ KAZDAĞLARI

DHA'nın haberine göre dizi oyuncusu Eylül Su Sapan da Toluklar Köyü’nde iki odalı yığma taş ev, aynı yerden sinema ve dizi oyuncusu Müge Boz da ahşap ev satın almıştı. Bir diğer ünlü isim Galatasaraylı milli eski futbolcu Cüneyt Tanman da 5 Aralık 2015 tarihinde, Bayramiç’e 33 kilometre mesafedeki Çırpılar Köyü’nde içine ev yapıp, ceviz dikip, tarımla uğraşmak için 25 dönüm arazi satın almıştı. Tiyatro oyuncusu Cezmi Baskın da Kazdağları eteklerinde arazi alan ünlü isimlerdendi. 
 

Bu haber 1159 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...