Başka Bir İstanbul; 3. İstanbul

Başka Bir İstanbul; 3. İstanbul

3

04 Nisan 2017 - 11:41




3. İstanbul'da Hayat Size Güzel!



Bir masaldır İstanbul’da, İstanbul’u yaşamak... Ah, ne zordur burada yaşamayana İstanbul’u anlatmak...

Bay ve bayanlar için ayrı olarak dizayn edilen toplam 3 sosyal tesisin olduğu 3. İstanbul’da günün her saati aileniz için çok keyifli geçecek. Siz, hobi atölyelerinde bir hattat gibi sabır ve beceriyle sanatsal çalışmalar yaparken, çocuklarınız kendileri için tasarlanmış oyun alanlarında veya PlayStation odalarında gönüllerince eğlenebilecekler. Yüzme havuzu da, saunalar da suyun enerjisiyle yenilenmeniz ve günün yorgunluğunu atmanız için düşünüldü.

3.İstanbul, Başakşehir’de başka hiçbir projede olmayan 1,4 km’lik yürüyüş parkuruna da sahip olacak. Bu parkur; mağazaları, restoranların ve kafelerin olduğu meydanları, yansıma havuzlarını çevreliyor ve sizi ailenizle birlikte keyifli yürüyüşler yapmaya davet ediyor.

3.İstanbul’da yaşamanın havası da bir başka!



Korulardan yükselen servi ağaçlarının serinliğidir.İstanbul biraz...Biraz erguvan moru, biraz lale kırmızısı...Ah İstanbul! 4 mevsimin bir başka renk, 4 mevsimin bir başka güzel...

Başakşehir’deki projeler arasında en büyük yeşil alana sahip olacak 3. İstanbul’da, 4 mevsimin güzelliğini de ayrı yaşayacaksınız. Ailenizle birlikte yemyeşil ağaçlar ve özel kamelyalar arasında yürüyüşe çıkacak, yürüyüş parkurlarıyla çevrelenen süs havuzlarında güneşin yansımasına tanıklık edecek, ağaçların gölgesinde huzur bulacaksınız.

 





Bu haber 1233 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...