Evinizde gibi hissedeceğiniz en iyi butik kafeler

Evinizde gibi hissedeceğiniz en iyi butik kafeler

Bu soğuk havalarda evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz

04 Ocak 2017 - 09:02

Bu soğuk havalarda evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu mekanlarda evinizde gibi hissedeceğinizden eminiz. İşte İstanbul'un en gözde butik mekanları...












Bu soğuk havalarda evden dışarı çıkmak istemeyebilirsiniz. Ancak bu mekanlarda evinizde gibi hissedeceğinizden eminiz. İşte İstanbul'un en gözde butik mekanları...












İstanbul'un en hip semtlerinde sayısı giderek artan butik kafeler sayesinde kış aylarını keyifli ve hoş bir atmosferde geçirmek mümkün. Butik kafelerde ister bütün gün boyunca kitap okuyun isterseniz de lezzetli içecekler eşliğinde tüm gün bilgisayarınızın başında işlerinizi halledin. Rahat ve konfor dolu bu cafelerde zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

İşte şehrin en iddialı butik kafeleri

1. FiLBooks - Karaköy

Karaköy'ün en iyi butik kafeleri arasında bulunan FiLBooks'un en önemli teması kitaplar. Mekan zevkli dekorasyonu ile adeta minik bir kütüphaneyi andırıyor. Cafe içerisinde her köşebaşında değişik kitap seçenekleri ile karşılaşabilir ve kahve eşliğinde dilediğiniz kitabı seçerek okumaya başlayabilirsiniz.

2. Dem Karaköy

Bir diğer Karaköy mekanı ise çay tiryakilerinin uğrak noktası olan Dem. Mekanda yaklaşık 60'a yakın çay çeşidi var. Çay yanında atıştırmalık ve tatlı çeşitlerine şans vermeyi sakın unutmayın.



3. Pastel İstanbul - Bebek

Bebek semtinin en hoş atmosferli cafelerinden biri olan Pastel, kahvaltı seçenekleri, zengin tatlı çeşitleri ve sandviç çeşitleri ile uğranması gereken mekanlardan biri. Mekanın kahveleri de tatlıları kadar lezzetli.

4. 180 Derece Coffee Bakery - Moda

Moda'nın en trend mekanlarından biri olan 180 Derece Coffee Bakery, kahvaltı ve tatlı krizlerine net bir çözüm sunuyor. Geniş kahvaltı seçkisi, birbirinden lezzetli tatlıları ve kahve çeşitleri ile mekan keyifli anlar vadediyor.

5. La Patisserie Lune - Nişantaşı

Nişantaşı'nın en şık butik kafeleri arasına girmeyi başaran La Patisserie Lune, geleneksel kahvaltı seçeneklerinin yanında avokadolu tost ve eggs benedict gibi orijinal tarifleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Kafe ayrıca en iddialı çay çeşitlerini deneyebileceğiniz seçeneklere de sahip.



6. Mavra Galata

Mavra, Galata semtinin medar-ı iftiharı olan mekanları arasında. Mavra'da kahvaltı adına her zevke hitap eden menüler bulmak mümkün. Salata ve atıştırmalık çeşitleri de özel seçenekleri ile dikkat çekiyor.

7. Arada Cafe - Tophane

Türk, dünya ve Lübnan mutfağından lezzetler barındıran Arada Cafe, Tophane'de yer alıyor. Menüde kahvaltı tabaklarının yanında Lübnan usulü falafel, humus ve börek çeşitlerini de bulabileceğiniz konsept mekanda kendinize Ortadoğu lezzetleriyle bezenmiş bir ziyafet çekebilirsiniz.

8. İstisna Tatlar - Moda

Adı ile müsemma olan İstisna Tatlar, istisna lezzetlerin yegane adreslerinden biri. Kahve ve kahvaltı konusunda ihtisas yapmış olan bu mekana uğrayarak istisna tatların keyfine varın.









Bu haber 1314 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...