Ağaoğlu Maslak 1453’te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453'te global işbirliği!

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı

02 Aralık 2016 - 09:06

Ağaoğlu Maslak 1453’te global bir işbirliği yapıldı. Suudi Abduljawad Holding satın aldığı bir kuleyi işletmesi için Taylandlı Dusit’le anlaştı











Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Maslak 1453 projesi, dünya çapında bir ortaklığa ev sahipliği yaptı. Projeden inşaat aşamasında iki kule alan Suudi Arabistanlı Abduljawad Holding, bir kulenin işletmesi için Tayland merkezli lüks rezidans işletmecisi Dusit Thani International ile anlaştı. Anlaşmanın dünyaya örnek olduğunu belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bugün yaklaşık 250 milyon dolar değerinde bir yabancı yatırımı konuşuyoruz. Bu girişimin maddi değeri kadar sembolik değeri de çok önemli" dedi. Ağaoğlu, şöyle konuştu: "Kredi derecelendirme kuruluşlarının masa başında değerlendirme yaptığını görüyoruz. İstedikleri kadar 'Türkiye riskli' desinler. Türkiye'den çıkmayı düşünenlere de tokat gibi cevap bu masada atılacak imzalardır."



Avrupa'ya İstanbul'dan açıldı
Abduljawad Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ehsan Abduljawad ise "Dünyanın dört bir yanından gelecek ziyaretçiler için zarif bir misafirperverlik ışığı olacak" dedi. Dusit International Grup CEO'su Suphajee Suthumpun da Türkiye'ye güvendiklerini belirtti.
Emlak Konut'un kasasına 3 misli fazla para soktuk
Maslak 1453'ü Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla inşa ettiklerini hatırlatan Ağaoğlu, "Emlak Konut'un kasasına söz verdiğimizin 3 mislisi para soktuk. Projeyi baltalamak isteyenlerle mücadele ede ede bugünlere geldik. Biz kazandık, devlet kazandı, yatırımcımız kazandı" dedi.
Üniversite kampüsü geliyor
Ali Ağaoğlu, "Maslak 1453'te eylülden bu yana yaşam başladı. Mayıs ayına kadar teslimleri tamamlıyoruz. Ayrıca Türkiye'nin en modern ve ileri teknoloji ile donatılmış üniversite kampüsü hizmete girecek. Yerli ve yabancı markalar şimdiden Maslak 1453'te yer kapmak için sıraya girdi" diye konuştu.
TMSF'nin satacağı şirketlerle ilgileniriz
Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY ilişkisi iddiasıyla Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'na (TMSF) devredilen ve satışa çıkarılacak inşaat şirketleriyle şartlara bağlı olarak ilgilenebileceklerini belirtti. Ağaoğlu, "Ancak bu şirketlerin başlamış ya da bir kısmı tamamlanmış değil, henüz başlamamış projelerine yatırım yapabililiriz" ifadelerini kullandı.

Sabah / Seda Tabak

Bu haber 784 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...