Ahmet Berker İncek Loft’da Ankaralılara caz müziği ziyafeti...

Ahmet Berker İncek Loft’da Ankaralılara caz müziği ziyafeti sunacak

Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği ve her etkinlikte ziyaretçileri başka bir sürpriz programın karşıladığı İncek Loft’da konser zamanı. Ünlü caz sanatçısı Ahmet Berker 19 Ağustos Cumartesi gecesi İncek Loft’da Ankaralılar ile bir araya gelecek ve müzikseverlere caz ziyafeti sunacak.

17 Ağustos 2017 - 16:34

Ankara'nın yeni yaşam merkezi İncek’te hayata geçirilen ve yaşamın başladığı İncek Loft projesinde yaz boyunca projede oturanlar ile tüm Ankaralıların davet edildiği etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor.

19 Ağustos Cumartesi gecesi düzenlenecek etkinliklerinin bu ayağında müzikseverlere caz müzik ziyafeti sunulacak. Türkiye ve yurt dışında caz müziğinde önemli konser programlarına imza atan Ahmet Berker’in sahne alacağı gecede, Berker’e DJ performansı da eşlik edecek.

Saat 20:30’da başlayacak program perdelerini DJ Performansı ile açacak. Saat 20:45’te sahne alacak Ahmet Berker caz müziğinin önemli seçkilerini müzikseverlere sunacak. 22:45’e kadar sahneden kalacak Berker’in ardından tekrar DJ performansı yapılacak ve gece sonlanacak.

Müzikseverlerin yoğun ilgi göstermesi beklenen konsere tüm Ankara halkı davet ediliyor.

Bu haber 655 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...