Akzirve Sponsorluğunda ’Son İmparatorluğun İzinde’

Akzirve Sponsorluğunda 'Son İmparatorluğun İzinde'

Son İmparatorluğun İzinde Duayen rallici Bora Köktener ve ekibi, Osmanlı İmparatorluğu’nun mirasının izlerini sürmek üzere 15 günlük Balkanlar turuna çıkıyor

18 Temmuz 2017 - 12:04 - Güncelleme: 27 Temmuz 2017 - 11:11

Son İmparatorluğun İzinde


Duayen rallici Bora Köktener ve ekibi, Osmanlı İmparatorluğu’nun mirasının izlerini sürmek üzere 15 günlük Balkanlar turuna çıkıyor. Proje liderliğini Ertuğrul Karali’nin yaptığı ve Akzirve’nin sponsorluğunda düzenlenecek gezinin bir de belgeseli yapılacak.



 

Türkiye’de 25 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve nitelikli projelere imza atan Akzirve, duayen rallici Bora Köktener ve ekibinin Osmanlı mirasının izlerini sürmek üzere çıktığı Balkan turuna sponsor oldu. Özel araçlarla yapılacak 6000km’lik turun startı 17 Temmuz günü Strada Satış Ofisinden verilecek.

 

Ertuğrul Karali’nin proje liderliğini üstlendiği gezi, 4x4 araçlarla geçilecek özel bir rotayı içeriyor. Osmanlı imparatorluk mirasının izlerinin sürüleceği, kültürel ve tarihi mekanların ziyaret edileceği gezi 10 ülkeyi kapsayacak ve 15 gün sürecek. Offroad mantığında planlanan gezi boyunca ziyaret edilen şehir, yerleşim ve mekanlardan elde edilen görüntüler ve ayrıca gezi deneyimleri kayıt altına alınarak gezi sonrası “Son İmparatorluğun İzinde” ismiyle belgeselleştirilecek.

 

Geziyi desteklemekten mutluluk duyduklarını belirten Akzirve CEO’su İbrahim Maasfeh “Kültür mirasımıza yapılacak değerli bir yolculuk olarak gördüğümüz bu gezi gelecek kuşaklar açısından da önemli bir belge niteliğine sahip. Balkanlar, kültür tarihimiz açısından büyük önem taşıyor. Geçtiğimiz günlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği şekilde, Balkanlarla Türkiye’nin ortak kader ve ortak tarih birlikteliği bulunuyor. Akzirve olarak gerek hayata geçirdiğimiz kendi projelerimizde gerekse dışarıdan destek verdiğimiz sosyal çalışmalarda geleneksel kültürümüzün ve tarihimizin izlerini yaşatmayı ilke ediniyoruz. Benzer projeleri desteklemeye devam edeceğiz” dedi.

 

1974’ten beri otomobil sporlarının içinde olan, her kademesinde görev alan deneyimli rallici Bora Köktener ve Ertuğrul Karali’nin dışında gezi ekibinde 15 kişi yer alıyor. Yunanistan, Makedonya, Arnavutluk, Karadağ, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Sırbistan, Romanya, Bulgaristan ve Türkiye’yi kapsayan gezi 31 Temmuz günü yine Strada Satış Ofisinde son bulacak. Gezi, sosyal medya hesaplarından da günlük olarak takip edilebilecek. (Instagram: tourofbalkans)

Bu haber 1426 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...