Babacan Holding'te peşinatsız ödeme kolaylığı

Babacan Holding'te peşinatsız ödeme kolaylığı

  ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten 1

17 Temmuz 2017 - 13:44 - Güncelleme: 25 Temmuz 2017 - 13:15

 

‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ten 1.950 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı

 

Güvenli ve lüks konut projelerine imza atan Babacan Holding, ev sahibi olmayı kolaylaştıracak kampanyalarına devam ediyor. ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden sıfır peşinatla aylık 1.950 TL taksitle kira öder gibi konut sahibi olanlar aynı zamanda tapularına da hemen kavuşup taşınma fırsatı da buluyor.



Konut sahibi olmayı kolaylaştıran birbirinden özel kampanyalara imza atmaya devam eden Babacan Holding şimdi de ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinat avantajı sağlıyor.

 

Teslimlerin başladığı ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ projelerinden konut sahibi olmak isteyenlerin kira öder gibi ev sahibi olabileceklerini açıklayan Babacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, çok özel bir kampanyaya daha imza attıklarını söyledi.

Babacan, “Bölgenin en lüks, en prestijli projeleri ‘Babacan Palace’ ve ‘Prime Suites’ otel konforunda rezidans konseptine sahip. Modern mimari anlayışın günümüz teknolojisiyle buluştuğu projelerimizde ulaşılmaz algısını kırarak lüks rezidans konforunu şimdi çok özel fiyatlarla sunuyoruz. Projelerimizden konut sahibi olmak isteyenlere sıfır peşinat ve 1.950 TL’den başlayan taksitlerle ödeme avantajı sağlıyoruz” dedi.

 

Bölgenin en lüks projesi

Beylikdüzü bölgesinin en lüks projesi olma özelliği taşıyan ‘Babacan Palace’, 5 bin metrekare alan üzerinde toplam 248 adet stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 geniş teraslı süit dairelerden oluşuyor. 5 yıldızlı otel konsepti ile satışa sunulan ‘Babacan Palace’, İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemi ve tarihi dokusunun modern mimarı anlayışıyla bütünleşiyor.

Daire fiyatlarının 189 bin TL'den başladığı Babacan Palace’tan peşinatsız aylık 1.950 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.Babacan Palace’ta peşinatı da 12, 24 ve 36 ay sonra olmak üzere üç eşit taksit ile ödeme imkanı da mevcut. Konut almak isteyenler ayrıca istediği bankadan da kredi kullanabiliyor.

 

Daireler eşyalı olarak teslim ediliyor

İstanbul’un prestij hattı Basın Ekspres Yolu üzerinde, 4.500 metrekarelik alan üzerine kurulan Prime Suites, giriş+18 kat bulunan tek bir bloktan oluşuyor. Toplam 142 adet, farklı metrekarelerde daire

 

tipleri sunan proje, yüzme havuzu, business center, housekeeping ve kusursuz rezidans hizmetleri ile Güneşli’nin parlayan yıldızı olma yolunda hızla ilerliyor.

 

Yaşam kalitesini yükselterek ev rahatlığı ile otel konforunu bir arada sunan Prime Suites’te yer alan daireler eşyalı olarak teslim ediliyor. Benzersiz bir yatırım konseptine sahip olan projede, dairenizi otel yönetimine devrederek günlük ve aylık yüksek kira getirisi elde edebilir, dilerseniz bu ayrıcalıklı yaşamdan kendiniz de faydalanabilirsiniz. İstanbul’un ana arterlerinden TEM Otoyolu’na bağlantısı bulunan Prime Suites, Atatürk Havalimanı, metro ve metrobüse kolay ulaşım sağlayan çok değerli bir lokasyonda konumlanıyor.

 

 

 

 

Bu haber 767 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...