DKY ADA’da lansman öncesi avantajlar kapıda!

DKY ADA’da lansman öncesi avantajlar kapıda!

DKY İnşaat imzasıyla Kartal'da hayata geçirilecek olan DKY Ada lansmanı için geri sayım başladı.

09 Ağustos 2017 - 22:35 - Güncelleme: 09 Ağustos 2017 - 22:42

Merakla beklenen DKY Ada projesinde lansman öncesi avantajlı fiyatlarla ön talep toplama süreci devam ediyor.  20 Eylül’de lansmana çıkacak projede daireler ön talep avantajıyla satışa sunulacak.

Birçok markalı konut projesine imza atan DKY inşaat’ın yeni projesi DKY Ada’da ön talep toplama süreci devam ediyor. Kartal’da Akel Yapı Kooperatifi Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren DKY İnşaat’ın inşa edeceği ‘DKY Ada’ projesi 20 Eylül’de lansmana çıkacak. Buçuklu konseptli daireleri, yemyeşil peyzajı, sosyal tesisleri ve spor alanları, açık ve kapalı yüzme havuzları ile eşsiz adalar manzarasına sahip bir manzara sunacak DKY Ada’da daireler ön talep avantajıyla satışa sunulacak.

Adalar manzarasına hakim konumda yer alan  ‘DKY Ada’ projesinin 2020 yılında  tamamlanarak sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.  DKY Ada projesinde lansmana özel cazip fiyat ve uygun ödeme koşulları Kartal Vizyon’da bulunan DKY Merkez satış ofisinde tanıtılıyor. DKY  İnşaat, Kartal’da ön talep avantajları ve cazip kampanyalarla kaliteli bir yaşama adım atmak isteyen herkesi DKY Ada projesi satış ofisinde misafir ediyor.

Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi: ‘ DKY Ada ’

Kartal’ın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan DKY Ada’nın yoğun ilgi gördüğünü belirten DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya; “Adalar manzarasına hakim projemizi aile konseptli ile inşa edeceğiz. 1,5 salon konseptimiz bu projemizde de yer alacak. Açılır kapanabilir balkonlarımızla balkon keyfini deniz ve şehir manzarasıyla yaşatacağız. İçerisinde açık ve kapalı havuz, fitness alanları, yürüyüş parkuru, basketbol ve voleybol sahası, dinlenme terasları ve , havuz çevresinde kafeterya alanlarından oluşan sosyal tesisler, geniş peyzaj alanları gibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik sosyal olanaklar olacak. DKY Ada’da ayrıca kreş ve tüm daireler için kapalı otopark da bulunacak. Potansiyeli çok yüksek olan Kartal bölgesinde yatırım yapmaya ve herşeyin daha fazlasını arayanlara yeni projeler sunmaya devam edeceğiz” dedi

Bu haber 1312 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...