Emaar Square’de Yaşam Başladı

Emaar Square'de Yaşam Başladı

Şehrin kalbinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Residence” dairelerde yaşam başladı

17 Aralık 2016 - 15:38

Şehrin kalbinde lüks bir yaşamın kapılarını aralayan Emaar Square’de, yer alan “Residence” dairelerde yaşam başladı



Çamlıca’da, alışveriş merkezi, otel, ofis konutlarla birlikte şehrin kalbinde yepyeni bir yaşam alanı olmaya hazır Emaar Square’de yaşam başlıyor. Geleneksel apartman konseptinde tasarlanan Emaar Square Residence sakinleri evlerine taşınmaya başladı.

Emaar Square Residence’ta yer alan daireler, geleneksel ile seçkin yaşam biçiminin harmonisini sunmak üzere tasarlandı. 5-14 kat arasında değişen daha alçak katlı dört ayrı binadan oluşan ve yaşamı stille buluşturan Residences, sakinlerinin yaşam tarzlarını yansıtan ayrıntılarla zenginleşiyor. Residence dairelerin birincil hedef kitlesi geniş metrekarelerde yaşamak isteyen, kapalı mutfak tercihi olan çocuklu aileler. Daire planları bu doğrultuda çocuklu aileleri ağırlamayı ve ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyerek mutfak kullanımından, yaşam alanlarına kadar ve depolama alanlarının özelliklerine varan detaylarda incelikle planlandı. Residence konutların dış cepheleri de aynı çizgi paralelinde Nişantaşı, Bağdat Caddesi gibi İstanbul'un geleneksel semtlerinin dokularını taşıyor.



1+1’den 1+4’e kadar farklı daire ve penthouse seçeneklerinin olduğu Emaar Square Residence’ta toplamda 420 ünite yer alıyor. Sosyal kulüp, açık ve kapalı havuz, çocuk kulübü, çocuk havuzu, fitness stüdyoları ve spor salonu ile bir ailenin ihtiyaç duyduğu konfor Emaar Square Residence’ta sunuluyor

Bu haber 1192 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...