İstanbul'un en yeşil yakası, Kuzey Yakası

İstanbul'un en yeşil yakası, Kuzey Yakası

3. köprü ve 3. havalimanı gibi projelerle günden güne İstanbul daha da önemli bir konum haline geliyor.

21 Eylül 2017 - 11:40 - Güncelleme: 26 Eylül 2017 - 11:34

Emlak Konut, daha önce hayata geçirdiği Başakşehir Evleri, Park Mavera, Evvel İstanbul, Avrupa Konutları ve Nidapark Kayaşehir projeleri ile Başakşehir’in değerini artırıyor, Kuzey Yakası projesi ile bölgeyi taçlandırıyor. Kuzey Yakası projesi, Emlak Konut GYO tarafından İstanbul Başakşehir Başak Mahallesi'nde 364 bin m2 arsa alanı üzerinde 20 blok olarak hayata geçiriliyor. Projede 373 adet ofis, 50 adet dükkan yer alıyor. Kuzey Yakası Başakşehir'de, 10 bin yataklı Şehir Hastanesine, Kanal İstanbul ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne çok yakın konumda yer alıyor.

Kuzey Yakası'nda toplamda 10 blokta yatay mimari konsepti ile az katlı olarak geliştirildi. Projenin 7 bloğunda ticaret ve ofisler olup diğer 2 bloğu otel ve kongre merkezine, 1 bloğu ise içerisinde spor salonu ve kapalı yüzme havuzu bulunan spor tesisine ayrılmıştır. Proje kapsamındaki otel bloku 153 adet odası, kongre merkezi ve fitness-sauna-havuz gibi sosyal alanlarıyla hizmet verecek. Kongre merkezi 600 kişilik konferans salonu, 143 kişilik toplantı odası, 83 kişilik seminer salonu, 400 m²’lik fuaye ve 2100 m²’lik lobi alanından oluşmaktadır.

Proje kapsamında ayrıca basketbol sahası ve kapalı yüzme havuzu birimlerinden oluşan tesis toplam 996 seyirci kapasitesine sahip olacaktır.Kuzey Yakası projesinde, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, açık otopark, kapalı otopark, kapalı yüzme havuzu, fitness center, spor salonu, sauna, hamam, kongre merkezi, konferans salonu, toplantı salonu, seminer salonu, cafe, restoran, çok amaçlı sosyal tesis alanı, yürüyüş alanı ve özel peyzaj düzenlemesi gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.

Kuzey Yakası projesinde daire fiyatları 349.000 TL'den başlıyor ve Kuzey Yakası'nın teslim tarihi Aralık 2020 olarak planlanıyor.

Kuzey Yakası vaziyet planı

Emlak Konut İstanbul’un yeni yakası Kuzey Yakası ile Başakşehir’e bölgenin en büyük parkını kazandırıyor, onu bir cazibe merkezi haline getiriyor. Projenin içerisinde bulunan otel, spor kompleksi, kongre merkezi, 5.000 kişi kapasiteli cami, AVM, çocuk oyun alanları ve yatay mimariye sahip ofis bloklarıyla sadece bir proje değil, gece gündüz yaşayan bir bölge inşa ediyor.

Projede yer alan 209.000 metrekare yeşil alanda ailenizle ve arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebilir, spor alanlarında günün stresini atabilir, 11.617 metre uzunluğundaki yaya yolunda sohbet eşliğinde yürüyüş yapabilirsiniz. Ayrıca, siz arkadaşlarınızla doğanın tadını çıkarırken çocuklarınız da çocuk oyun alanında eğlenceli vakit geçirebilir. Geniş çimenlik alanları, içinizi ferahlatacak koku bahçesini, basketboldan tenise spor alanlarını ve sosyal yaşamın merkezi haline gelecek etkinlik çayırı Kuzey Yakası’nda sizinle buluşuyor. Ayrıca masmavi bir gölet de bu projede sizi bekliyor.

Bu haber 1969 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...