KARTAL BELEDİYESİ BİR AYDA 700 TON AMBALAJ ATIĞININ TOPLANMASINI...

KARTAL BELEDİYESİ BİR AYDA 700 TON AMBALAJ ATIĞININ TOPLANMASINI SAĞLADI

Çevre konusunda yaptığı kampanyalar ve geri dönüşüm projeleri ile öne çıkan Kartal Belediyesi’ne ambalaj atığı toplama firmalarından HURSAN Şirketi Genel Müdürü Tansel Akbaysan tarafından plaket verildi.

09 Ağustos 2017 - 22:27

Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a makamında plaket takdim eden Akbaysan, Kartal Belediyesi’nin ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda büyük çaba gösterdiğini söyledi.

Yılda 8 bin 400 tondan fazla ambalaj atığının Kartal’dan toplanarak ekonomiye geri kazandırıldığını aktaran HURSAN Genel Müdürü Tansel Akbaysan, katkılarından dolayı Kartal Belediyesi Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Gülcemal Fidan’a teşekkür etti. Fidan ise HURSAN ile 2013 yılında imzalanan protokolün ardından Kartal’da toplanan 120 ton olan ambalaj atığının yıllar içinde katlanarak yılda 8  bin 400 tona ulaştığını söyledi. Çevrenin korunması projelerinin Kartal’da önemsendiğini, ambalaj atıklarının geri dönüşümü konusunda yapılan eğitimlere de Kartal Belediyesi’nin destek verdiğini kaydeden Fidan, plaketi Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz adına kabul etti. Plaket takdimi sırasında Kartal Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Dr. Dilek Kars da hazır bulundu.

Bu haber 690 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...