Kartal Wings Projesi Genel Özellikler

Kartal Wings Projesi Genel Özellikler

Kartal Wings” projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd

20 Nisan 2017 - 13:18

Kartal Wings” projesi Umran Yapı ve Amad Gayrimenkul Geliştirme Ltd. firmalarının kurduğu ortaklığa ait bir projedir. Umran Yapı, İstanbul Maltepe merkezli bir taahhüt firması olup, medikal, ahşap sanayii ve mühendislik gibi değişik alanlarda faaliyet gösteren firmaları da bünyesinde barındıran grup firması niteliğindedir. Firma ortakları, 2004 yılı itibariyle güçlü mühendislik ve tasarımcı kadrosu ile birlikte kurdukları Umran Yapı ile İstanbul’un muhtelif yerlerinde onlarca taahhüt işleri ve gayrimenkul geliştirme projeleri gerçekleştirmiştir.



Kartal Wings , özgün bir mimari tasarım ile 12 dönüm arazi üzerinde 278 adet konut ve günlük alışverişlerinizi yapabileceğiniz 9 adet dükkandan oluşmaktadır. Alçak katlı toplam 3 blokta, eski günlerdeki komşuluk keyfini sürecek, 8,500 m2 yeşil alan olarak ayrılmış bahçenizde çocuklarınızla birlikte açık ve kapalı spor alanlarından, sosyal tesislerden yararlanabilecek, ayrıca blok çatılarındaki seyir teraslarından doyumsuz Adalar manzarasını izleyebileceksiniz.

Kısacası ''Eve dönmek isteyeceksiniz''.

Kartal Wings sakinlerinin yoğun İstanbul trafiğine karşı çeşitli çözüm şansları var. Çünkü her türlü toplu taşıma aracı ile İstanbul'un her köşesine karadan ve denizden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Kartal sahil yolu size 3 dk., E5 ve Kadıköy - Sabiha Gökçen (*) metro hattı ise 6-7 dakikalık mesafede. Dolayısı ile son Kartal Wings son derece rahat ulaşılabilir bir konumda.

(*) Pendik - Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantısının 2018 yılı, 2.yarısında tamamlanması beklenmektedir.

Bu haber 885 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...