2017 DEKORASYON TRENDLERİ

2017 DEKORASYON TRENDLERİ

03 Ekim 2016 - 00:00



 

2017 DEKORASYON TRENDLERİ


 

2016’nın son aylarında, önümüzdeki sene, yabancı ve türk içmimarların hangi trend ve akımlardan ilham alacağını sizin için araştırdık. İşte sonuçlar;

 

BANYO VE MUTFAKLARDA SİYAH AKSESUARLAR

Kullanıldığı mekana kalite ve tarz katan siyah mat batarya ve aksesuarlar evinizin ana aksesuarları olarak önümüzdeki sene yerini alabilir. Ayrıca evinizde ufak bir değişiklikle büyük farklar yaratmak için aksesuar değişikliği gayet kolay bir yol.


MUTFAKLARDA AHŞAP TEZGAHLAR
Doğal malzemenin mekana getirdiği canlılık tartışılmaz. Ayrıca corian ve taş tezgahtan çok daha az maliyet ile mutfağınızda doğallığı ve şıklığı hediye edebilirsiniz.


RENKLİ VE AÇIK MUTFAKLAR
Lake mutfaklarda veya evin herhangi bir mahalinde kullanılacak dolaplarda yeni trend renkli dolaplar birçok içmimar 2017 yılında bu trend’den yola çıkarak mekanlar tasarlayacak. Renkli dolaplar mekanınınza aydınlık katacak.

YAŞAM ALANI TARZINDA DÖŞENMİŞ BANYOLAR
2017’de en çok gelişecek trendlerden bir tanesi de banyoya girdiğinizde süpriz yaratacak tarzdan; Genellikle soğuk bir mekan olarak tasarlanan fakat evde bir hayli zman geçirilen banyoları yaşam alanının bir parçası olarak döşemek çok moda. Duvar kağıtları, duvar çerçeveleri, kişisel tarzınızı yansıtan aksesuarlar ve şık aydınlatmalar.


GİOMETRİK DUVAR KAĞITLARI
Günümüzde kullanılan duvar kağıtları artık daha yaşayan tasarımları içerisinde barındırıyor. Modası hiçbir zaman geçmeyecek giometrik desenler artık ciddi bir şekilde mekana derinlik ve ışık katmak amacı ile tasarımcılar tarafından kullanılmaya başlandı. Evinizden sıkıldıysanız ve ufak bir değişiklik yapmak niyetinde iseniz, herhangi bir mahalde veya sadece 1 duvarda giometrik bir duvar kağıdı kullanarak, mekanınıza inanılmaz bir değişiklik katabilirsiniz. Sonuçlarına sizde inanamayacaksınız.
 
GRAFİK DESENLİ MOBİLYALAR
Evinizin en göz alan köşesine yerleştireceğiniz yüksek kontrastlı bir mobilya veya konsol evinize tahmin edemeyeceğiniz bir orjinallik ve karakter katabilir. Şimdi basit mobilyalardan kurtulup evinize karakter katma zamanı.

Bu haber 307 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...