1.000 TL’den başlayan fiyatlarla arsa almak hayal değil

1.000 TL’den başlayan fiyatlarla arsa almak hayal değil

21 Aralık 2018 - 19:42


Ekspertiz raporlu gayrimenkulleri ciddi alıcılarla buluşturan Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, 1.000 TL açılış fiyatıyla açık artırmada satışa sunacağı tapularla kazandırmaya devam edecek. Açık artırma modeli ile alıcı adayları, ciddi tekliflerini Tapu.com üzerinden satıcıya iletebilecek. Gelen teklifleri değerlendiren satıcı, teklifi kabul etmesi durumunda hızla tapu devri aşamasına geçecek. Açık artırma, 21 Aralık Cuma 9.00 ile 18.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Kurulduğu günden bu yana geliştirmiş olduğu platform ve teknoloji sayesinde kurumsal satıcıların ekspertiz raporlu gayrimenkullerini hızla nakde çevirmesini sağlayan Tapu.com, 1.000 TL başlangıç fiyatıyla satışa sunacağı arsalar ile hem alıcıya hem de satıcıya kazandırmaya hazır. 

Tapu.com, gayrimenkul alıcılarına “alırken kazanacakları” fırsatlar sunmaya devam ediyor. Alıcıların avantajlı seviyelerdetapulara ulaşmasını sağlayan sistem, satıcıların da tapularını “hızlı ve şeffaf” bir şekilde nakde çevirmesini sağlıyor. 


Açık artırma ile 1.000 TL’ye bile arsa almak mümkün

21 Aralık 9.00’da başlayıp 18.00’de sona erecek açık artırmada piyasa fiyatının çok daha altındakitapulara sahip olunabileceğinin altını çizen Tapu.com kurucu ortağı Emre Erşahin, “Türkiye’nin dörtbir yanındaki tapuları alıcılarıyla buluşturmaya devam ediyoruz, açık artırma ile satışa sunacağımız arsaları, piyasa fiyatının oldukça altında bir rakam olan 1.000 TL’den satışa çıkarıyoruz, alıcılara ‘alırken kazanacakları’ fırsatları sunmaya devam edeceğiz” diyor.


Açılış fiyatı 1.000 TL olan arsa listesi

https://www.tapu.com/l/1000-tlden-baslayan-acik-artirma-firs…


Tapu satışında hız rekoru 

Tapu.com’da satılan tapuların ekspertiz raporuna sahip olduğunu ve buna paralel olarak dasatılan her 5 tapudan 1’inin 15 gün içerisinde satışının gerçekleştirildiğini ve 24 saat içinde bile topladığı tekliflerle rekor sayılacak hızlarda tapu devri aşamasına geçebildiklerinin altını çizenErşahin, “Gayrimenkul fiyatının şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlenmesini sağlıyoruz, şeffaf bir piyasada bilinçli alıcıların vereceği tekliflerle bir gayrimenkulün piyasa değerini bulabileceği düşüncesi üzerine 3 yıl önce kurduğumuz sistemde her gün işlem yapıyoruz” diyor.

Bu haber 1023 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...