2018 Halı Trendleri

2018 Halı Trendleri

2018 Halı trendleri ve önerileri haberimizde…

19 Şubat 2018 - 10:59

Bir evin olmazsa olması hiç kuşkusuz ki halılardır. Halı modelleri dekorasyon fikirleri tasarım aşamasında en fazla düşünülen detaylardan bir tanesidir.2018 halı trendleri arasında düz halı modelleri , el oymalı modern halılar ve patchwork vintage halılar ön plana çıkıyor.


Dekorasyona sıcak ve dolgun bir hava kazandıran halılar, diğer tüm detaylar ile muhteşem bir uyum yakalamak zorundadır. Evinizin dekorasyon tarzına uyumlu, renkleri ile tamamlayıcı ve kalitesi ile dikkat çeken halılar evinize  zengin ve değerli bir görüntü havası verir.


2018 yılında  modern tasarlanmış yeni trend halılarda pastel ve canlı renkler ön olana çıkıyor. Halılarda siyah, koyu mavi ve yeşil gibi grinin her tonunu, pembeden sarıya ve bej tonlarına kadar da tüm pastel tonlarının kullanıldığını görüyoruz.

 

El Oymalı Modern Halılar 
El oymalı modern halılarda işçilik çok önemlidir. Bu yüzden aklınıza gelebilecek her tarzda desen oyması ile bezenen bu halıları, eğer antika modellerden oymalı koltuk takımları ile kullanacaksanız aynı ya da benzer tarzda oymalı olanlarını tercih etmeniz gerekiyor. Perdelerinizi de  uyumlu olması için el oymalı tercih edebilirsiniz. Özellikle tül perde modelleri içerisinde çok çeşitli oyma modelleri olanları vardır.

 


PATCHWORK VE VİNTAGE HALILAR
Patchwork ve vintage halılar her zaman olduğu gibi bu senede popülerliğini koruyor. Pastel renkler ve eskitme görüntüsü ile vintage bir güzelliğe sahip olan patchwork desenli halılar her tarz dekorasyonun tercihi olmaya devam ediyor. Modern tarz ve benzeri dekorasyonların tercihi olan geometrik desenli halılar da her tarz dekorasyon için ideal bir seçim olarak karşımıza çıkıyor.

Bu haber 1764 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...