3Boyutcu.com kurucusu Yusuf Elmas ’Konut sektörü Render...

3Boyutcu.com kurucusu Yusuf Elmas 'Konut sektörü Render çalışmaları güvenli ellerde '

06 Aralık 2017 - 14:14 - Güncelleme: 06 Aralık 2017 - 14:25

3D Studio

3Boyutcu.com, mimari görselleştirme ve tasarım konularında çözümler üreten bir Tasarım Platformudur. 3Boyutcu.com iç mimarlık çözümleri, özel ürün modellemeleri, mimari tasarım çözümleri, dış cephe giydirme, peyzaj tasarımları, kafe tasarımları, restaurant tasarımları, fuar standı tasarımları gibi bir çok segmentte profesyonel çözümler sunmaktadır.

 

3Boyutcu.com ile çalışmaya başladığınız andan itibaren titizlik ile sizi dinler, ihtiyaçlarını belirler ve sizi memnun edecek tasarım konseptini oluşturarak projelerinizi mutlu müşteri hedefiyle sonuçlandırır.

 

Çalışma Şekli

3Boyutcu.com çalışmalarında dikkat çekici CGI fikirleri ile diğer rakiplerinden sıyrılmayı başarır. Teknolojiyi ve yeni yazılımları yakından takip ederek, günün gereksinimi olan tüm donanımı sağlar ve sunduğu hizmetlere entegre ederek en gelişmiş sonuçları müşterilerine sunar.

3Boyutcu.com, kullanmış olduğu yazılımların sınırlarını zorlayarak mümkün olan en gerçekçi sonuçları ortaya çıkarır ve kabul edilebilirliğinizi en uç noktalara çıkarır. Bu çalışma şekli kapsamında 3Boyutcu.com ile çalışmanın getirdiği pozitif konsantrasyon ile projelerinizde ve faaliyet gösterdiğiniz pazar alanlarında otorite seviyesinde farkedilirsiniz.

 

Detaylı bilgi için; http://3boyutcu.com/

Bu haber 2668 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...