7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda Geleceğin Trendleri...

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda Geleceğin Trendleri Belirlendi

15 Ocak 2019 - 17:50 - Güncelleme: 15 Ocak 2019 - 17:53

İnşaat sektörünün en gözde buluşmalarından sayılan Eventuum’un düzenlendiği her yıl geniş katılıma sahne olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Hotel Ataşehir İstanbul’da düzenlendi. Düzenlendiği ilk yıl 2012’den beri toplam 1500’ü aşkın şirketi ağırlayan konferans, bu yıl da yüzlerce şirketin katılımıyla gerçekleşti.

Konferansın inşaat sektöründe çok önemli bir buluşma noktası olduğunu vurgulayan Eventuum Genel Müdürü Pınar KopuzEventuum Genel Müdürü Pınar Kopuz, “Bu yıl yedincisini düzenlediğimiz konferansta ekonomimize yöne veren kurumlardan yine çok değerli katılımcıları ağırladık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da konferansımızın özellikle sektörün ve ekonomimizin içinden geçtiği bu sıkıntılı süreçte yatırımcı, uygulamacı ve tüm karar vericileri bir araya getirerek bilgi paylaşımı ve bu dönemde en çok ihtiyaç duyulan işbirliği fırsatlarına zemin oluşturduğuna inanıyoruz” dedi

FIRATPEN Ana Sponsorluğunda gerçekleşen konferansta, sektöre orta ve uzun vadeli çözüme dönük perspektif çizen vizyoner konuşmacılar yer aldı.







Bu haber 514 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...