Alterra Doğal ve Organik Cilt Bakım ürünleri ile “Doğanın...

Alterra Doğal ve Organik Cilt Bakım ürünleri ile “Doğanın gerçek gücünü cildinizde hissedin"

09 Haziran 2018 - 10:40

Avrupalı kadınların elinden düşürmediği, kadın forumlarda kısa zamanda cilde kazandırdığı etkilerle konuşulan Alterra Organik Cilt Bakımı ve Kozmetik ürünleri, bir süredir Rossmann Mağazaları’nda tüketiciye ulaşıyor.


Özellikle yorgun ciltlerin ihtiyaçlarına göre geliştirilen Alterra 50ml Organik E Vitaminli ve Yaşlanma Karşıtı Q10 Gündüz Kremi, gücünü ve kısa zamanda görülebilen mucizevi etkisini Ginko ağacının yapraklarına, organik yeşil çaya, doğal Q10’e ve E vitaminine borçlu.

Cildin kendini yenileme sürecini hızlandıran, bambu ve orkide özleri ile cildin görümünü hızlıca toparlayan, pürüzsüzleştiren ve canlandıran ürün, değerli badem yağları ve organik jojoba yağı ile de cildi müthiş etkili bir şekilde besliyor.


Doğal ve organik içerikli cilt bakım ürünlerinin etkisini keşfedin;

Alterra Organik Anti-Age Gece Kremi de organik argan yağı ve organik kayısı çekirdeği yağının bileşimi ile gece boyu süren bir yenilenme sürecine imza atıyor. Orkide özü ve organik jojoba yağı ile cildinizi pürüzsüzleştiren, besleyen ve erken cilt yaşlanmasına “dur” diyen ürün, aynı içeriklere sahip Yaşlanma Karşıtı Orkide İçerikli Toniği ile de cildi yıpratmadan makyaj, kir ve fazla yağdan arındırıyor.


Organik tarımdan elde edilen shea yağı ve soya yağının birleşiminden oluşan zengin içeriği ile göz çevresini onaran Alterra Organik Göz Kremi, argan yağı sayesinde göz çevresindeki cildi onarırken, Macademya fındığı ve badem yağı ile değerli orkide özleri canlılık veren bir bakım sağlıyor. Ginko ağacı yaprağı özü, doğal Q10 ve E vitamini serbest radikallere karşı koruyor ve erken yaşlanmaya karşı savaşıyor.

Yoğun organik amaranth yağı ile organik argan yağı ve shea yağı cildin temizlerken besleyen Alterra Organik Orkide Özlü Temizleme Sütü ise organik zeytinyağı içeriği ile olgun ciltlerin en sevdiklerinden biri olmaya aday...


Alterra serisinin önerilen fiyatları ise şöyle;

50ml Alterra Organik E Vitaminli ve Yaşlanma Karşıtı Q10 Gündüz Kremi; 24.99 TL

Alterra Organik Anti-Age Gece Kremi; 24.99 TL

Alterra Organik Göz Kremi; 26.99 TL.

Alterra Organik Temizleme Sütü; 14.99 TL

Alterra Organik Tonik; 14.99 TL

Mağaza listesi için: www.rossmann.com.tr


NaTrue Sertifikası ne demek?

-Merkezi Brüksel’de olan NaTrue Organizasyonu ve Bilimsel Kurulu ile gerçek doğal kozmetik ile doğala benzer kozmetikler dünyada ilk defa tam olarak ayrılıyor.

-2007 yılında NaTrue'nun kurulması ile doğal ve organik kozmetik ürünlerde tek ve evrensel bir belge ile bu durum açıklığa kavuştu. Böylece tüketicinin kafasındaki karışıklıkta son bulmuş ve güvenli bir şekilde doğal ve organik ürünleri satın alınabilir hale geldi.

-NaTrue'un kuruluş amacı aslına bakarsak doğal ve organik olmayan birçok ürünü doğal ve organik ürünlerden ayırmak.

-NaTrue organik sertifikasını taşıyan az sayıda üründen biri olmasıyla diğer kozmetik markalarından ayrılıyor.


Bu haber 2345 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...