Hacımemiş'in bilge çocuğu: MOMO

ÇEŞME Alaçatı'nın popüler mahallesi Hacımemiş'te kapılarını açan Momo Italian Restaurant & Lounge Bar, beldenin gözde mekanları arasına girmeye aday görünüyor

ÇEŞME Alaçatı’nın popüler mahallesi Hacımemiş’te kapılarını açan Momo Italian Restaurant & Lounge Bar, beldenin gözde mekanları arasına girmeye aday görünüyor.



Restoranı İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani yönetirken mekanda yemek sonrası bar eğlencesi ise sabaha kadar sürüyor.Yenilenen tarihi bir taş binada yer alan Momo, İtalyan mermeri masalar, ham ahşap sehpaların yanı sıra ahşap ve metal detaylarıyla keyifli bir atmosfer sunuyor.Arabayla da kolayca ulaşılabilen ve vale hizmeti bulunan Momo, her gün saat 19:30-04:00 arasında zamanlarını geri kazanmak isteyen konuklarını bekliyor.





Çeşme’nin en popüler mahallesi Hacımemiş’te açılan Momo Italian Restaurant & Lounge Bar, ismini Michael Ende tarafından 1974 yılında yazılan aynı adlı kitaptan alıyor. Klasikler arasında yer alan kitapta; dinlemeyi bilen, hayatımızdan çalınmış zamanları bulup, sahiplerine geri getiren yaratıcı bir kız çocuğunun masalsı hikayesi anlatılıyor.
Masallardan aldığı ilhamı Alaçatı’ya taşıyan Momo’da; İtalyan şefler Lorenzo Pellechia ve Pasquale Pressani’nin yönettiği 100 kişilik restoranıyla Akdeniz mutfağı ve Ege’nin doğal lezzetleri buluşuyor, el yapımı pastalar (makarnalar), et çeşitleri, salatalar ve şarküteri tabakları sunuluyor. Sabahın erken saatlerine kadar hizmet veren 350 kişi kapasiteli lounge barda ise en lezzetli kokteyllere tanınmış DJ’lerin müziği eşlik ediyor. Yenilenen tarihi bir taş binada yer alan Momo, İtalyan mermeri masalar, ham ahşap sehpaların yanı sıra ahşap ve metal detaylarıyla keyifli bir atmosfer sunuyor. Arabayla da kolayca ulaşılabilen ve vale hizmeti bulunan Momo, her gün saat 19:30-04:00 arasında zamanlarını geri kazanmak isteyen konuklarını bekliyor.



















































































































































































Tarihi bir taş binada zamanı unutmak isterseniz, Alaçatı’da bir masala davetlisiniz.
Momo İletişim Bilgileri:
Adres
12012 Sk. No:28 Hacımemiş
Alaçatı Çeşme Turkey



Telefon
+90 (232) 716 64 84