Yataş Bedding Kırlentler ile Evinizin Havasını Değiştirin

Yataş Bedding Kırlentler ile Evinizin Havasını Değiştirin

 

Evinizin en çok vakit geçirdiğiniz ve misafirlerinizi ağırladığınız bölümü olan oturma odasını dekore ederken titiz ve özenli davranmanız oldukça normaldir. Sahip olduğunuz stil anlayışına göre mobilyalarınızda keten, kadife, süet dokuları tercih edebileceğiniz gibi ahşap ya da metal detayları da beğeniyor olabilirsiniz. Ancak seçiminiz ne olursa olsun, uzun zaman kullanılan mobilyalar bir süre sonra size eskisi kadar şık ve renkli gelmiyor olabilir. İçinizde mobilyalarınızı değiştirmek konusunda yoğun bir arzu duyuyor olabilirsiniz. Bu gibi durumlarda evin içerisindeki mobilyaların tamamını değiştirmek maliyeti yüksek bir seçenektir. Ancak ufak parçalarda yapacağınız değişiklikler oturma odanızın havasını baştan aşağıya değiştirebilir. Yataş Bedding kırlentler de size evinizin havasını değiştirecek seçenekler sunmaktadır.




 

Dekoratif Yastıklar ile Yaşam Alanınızda Uyumu Yakalayın

 

Kırlent seçimlerinizi doğru yaptığınız takdirde birbiri ile uyumlu olmayan mobilyalarınız arasında bile uyum sağlayabilirsiniz. Sade ve düz renkli mobilyalarınız için farklı renk ve desenlerde kırlent modelleri ile oturma odanızın tasarımını daha dikkat çekici bir hale getirebilirsiniz. Farklı renk ve desenlere sahip mobilyalarınız için daha yumuşak tonlarda birbirine benzer kırlentler seçerek odanın görünümü daha tamamlayıcı ve uyumlu bir hale getirebilirsiniz.

 

Oturma odanızdaki mobilyalarınıza göre doğru kırlent seçimi yapabilmek için dikkat edilmesi gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Bu noktalardan ilk ve en önemlisi, koltuklarınız ile kırlentlerinizin aynı renk, desen ve kumaş özelliklerine sahip olmamasıdır. Koltuklar ile aynı kumaştan yapılan tasarımlar, mobilyanız ile bütünleşeceği için bombeli ancak etkisiz bir görüntü verecektir. Bunu engellemek amacı ile kırlent seçiminizi yaparken mobilyalarınıza kontrast oluşturan renklerden yardım alabilirsiniz. Böylelikle koltuklarınızda açı yaratabilirsiniz.

 

Odanızda dekoratif yastıklar ile farklı bir hava yaratmak istediğinizde, klasik kare kırlentler yerine son dönemde ön plana çıkan dikdörtgen seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Kare kırlentler hala son derece şık bir seçenek olmasına rağmen bütün yastıkların aynı boyutlarda olması bir süre sonra gözünüze sıkıcı görünmeye başlayabilir. Ancak farklı ölçülerdeki kare ve dikdörtgen kırlentleri bir arada kullanarak istediğiniz vurguyu yapabilirsiniz.

 

Yataş Bedding Tekstil Aksesuarları ile Evinize Sıcak Dokunuşlar

 






Yataş Bedding, oturma odanızı kişiselleştirmek için değerlendirebileceğiniz kırlent seçeneklerine ek olarak sizlere farklı tekstil aksesuarları da sunmaktadır. Farklı battaniye, kırlent ve koltuk şalı modelleri ile evinize sıcak dokunuşlar yapmanıza imkan sağlamaktadır. Sade ve düz renklerdeki koltuk takımlarınız için sıcak renklerden ve farklı desenlerden oluşan koltuk şalı seçenekleri ile farklılık yaratabilirsiniz.

 

Yalnızca soğuk kış günlerinde içinizi ısıtmakla kalmayan battaniye ve koltuk şalları, yaz aylarına uygun pamuklu seçenekleri ile sizlere ısıdan çok daha fazlasını sunmaktadır. Bu ürünleri kullanırken, tamamen buruşuk ya da dümdüz bir şekilde yerleştirmemek oldukça önemlidir. Çok özenle yerleştirilmemiş gibi koltuğun üzerine boylu boyunca bırakılması çok daha doğal ve samimi bir görüntü sağlayacaktır. Kırlentleriniz ile zıt renklerde yapacağınız koltuk şalı kombinleri evinize eşsiz bir hava kazandıracaktır.

 

Farklı renk, desen ve boyutlardaki kırlent modelleri ile mobilyalarınızı değiştirmeden dilerseniz evinizde yaz esintileri, dilerseniz de yeni yıl heyecanı yaratabilirsiniz. Her mevsime uygun kumaş ve doku seçeneklerine sahip koltuk şalı ve battaniyeler ile oturma odanızın görüntüsünü yenileyebilirsiniz. Yataş Bedding kırlentler ve tekstil aksesuarları, sizlere yalnızca evinizde şık bir görüntü yaratmanız için değil; aynı zamanda evinizde geçirdiğiniz vakti daha keyifli bir deneyimine dönüştürmeniz için de yardımcı olmaktadır. Siz de evinizin havasını sıcak dokunuşlar ile değiştirmek istiyorsanız; Yataş Bedding tekstil aksesuarlarını inceleyebilir, eviniz için en uygun seçeneklere ulaşabilirsiniz.