Ankara Film Festivali’nde efsane oyuncu ve yönetmenlerin...

Ankara Film Festivali’nde efsane oyuncu ve yönetmenlerin anısını Bulvar Loft yaşatacak

17 Nisan 2018 - 11:24

19 Nisan’da kapılarını açacak ve 29 Nisan’a kadar sürecek Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru Bulvar Loft oldu.


Akfen İnşaat, Ankara’da yapımına devam ettiği Bulvar Loft projesi ile aynı zamanda sanata da desteğini sürdürüyor. Bulvar Loft, 19 – 29 Nisan tarihleri arasında Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla 29’ncusu gerçekleştirilecek Ankara Uluslararası Film Festivali’nde aramızdan ayrılan ünlü oyuncu ve yönetmenlerin anılarının yaşatılacağı ‘anısına’ film seçkisinin sponsoru oldu.

Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda 4 filmin farklı günlerde birden fazla kez gösterileceği ‘anısına’ seçkisinde George A. Romero anısına Yaşayan Ölülerin GecesiMünir Özkulanısına A AyJeanne Moreau anısına Unutulmayan Sevgili ve Ingmar Bergmananısına Yedinci Mühür filmleri izleyicilerle buluşacak.


“ANKARA’NIN KÜLTÜR VE

SANAT YAŞAMINDA ÖNCÜ”


Ankara Uluslararası Film Festivali’nin uzun yıllardır başkentin kültür ve sanat yaşamında önemli bir rol üstlendiğine dikkat çeken Akfen Danışmanlık ve Proje Geliştirme Genel Müdürü Barış Barçak, Festivali bu yıl dördüncü kez desteklemekten dolayı gurur duyduklarını ifade etti.

Akfen olarak izleyicilerin yaşamını zenginleştiren, yaratıcı, sanatsal içerikleri bulunan farklı sanat projelerine destek verdiklerinin altını çizen Barçak, “Sanatseverlerin olumlu geri dönüşleri ile bu katkımızı gelecekte de çeşitli projelerle sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bu haber 1749 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...