Antalya Emek Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Antalya Emek Kentsel Dönüşüm Projesinin Temeli Atıldı

Antalya Emek Kentsel Dönüşüm projesinin temeli atıldı. Detaylar haberimizde…

19 Şubat 2018 - 10:58

Antalya Kepez Emek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin temeli atıldı. 1 milyon 300 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede toplam 12 bin konut ve 19 bin bağımsız birim bulunuyor. 

Yeni Emek Mahallesi eski DSİ Lojmanları alanında düzenlenen temel atma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Samut İnşat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut, Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Samut ve çok sayıda davetli katıldı.

Temel atma töreninde konuşan Menderes Türel, 2 kişi hariç 3 bin 260 kişinin mutabakatıyla proje hızla ilerliyor. 1 milyon 300 bin metrekarelik alanda yeni bir Antalya kuruluyor. Yaklaşık 12 bin konut, 19 bin bağımsız bölüm içinde olacak mükemmel bir proje, ödüller alacak bir proje. 3 bin 262 hak sahibin konutlarını 2019 Mart seçimlerinde önce tapularını vermek suretiyle teslim edeceğiz. Projenin kalan kısmı 8 senede tamamlanacak uzun soluklu proje. Önceliğimiz hak sahipleri."dedi.

Projenin yüklenicisi SAMUT İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut ise, 47 yıl önce yapılan kooperatif binasını yıkıp yerine daha modern bir projeye yapacaklarını söyledi. Samut, proje kapsamında 319 adet konut ve 10 mağaza yer aldığını ifade etti.

Bu haber 1874 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...