BABACAN HOLDİNG RAMAZAN’DA LÜKS MOBİLYALARLA DONATILMIŞ, DAYALI...

BABACAN HOLDİNG RAMAZAN’DA LÜKS MOBİLYALARLA DONATILMIŞ, DAYALI DÖŞELİ EV SAHİBİ YAPACAK!

09 Mayıs 2019 - 17:32


 

Babacan Holding, Ramazan dönemine özel hazırladığı Ramazan Kampanyası ile, projelerine yatırım yapan herkesi, fiyat farkı yansıtmadan, en lüks mobilyalarla döşeli bir ev sahibi yapacak.Ramazan Bayramı'nın sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, satışı süren Babacan Premium ve Babacan Palace projelerindeki tüm daire tiplerinden konut alanların dairelerini, hayalini kurdukları en lüks mobilyalarla döşeyecek. Babacan Holding,  Ramazan Kampanyası’nıkendi bünyesinde hazırladığı, 40 aya kadar varan taksitlendirme imkanı sunan finansman modeliyle de destekleyecek.

 

Babacan Holding, güvenilir ve kaliteli konut projeleriyle sektöre ilkleri kazandırırken, imzasını taşıyan kampanyalarıyla da yatırımcıları sürprizlerle buluşturmayı sürdürüyor. Babacan Premium ile Babacan Port Royal projelerindeki tüm daire tiplerinde geçerli olan Ramazan Kampanyası kapsamında, yatırımcılar 300 bin TL’den başlayan fiyatlarla en lüks mobilyalarla donatılmış dayalı döşeli ev sahibi olacak. Ramazan Bayramı’nın sonuna kadar sürecek kampanya ile yatırımcılar, 1+1, 2+1 ve 3+1 büyüklükteki dairelerden istediklerini seçebilecek.

Mehmet Babacan:

“Yatırımcılarımızı hayalleriyle buluşturacağız”

Kesintisiz olarak hayata geçirdikleri kampanyalar aracılığıyla Babacan Holding ailesini hızla genişlettiklerini vurgulayanBabacan Holding CEO’su Mehmet Babacan, Ramazan Kampanyası hakkında şu bilgileri verdi:

"Bayram dâhil tüm Ramazan ayını kapsayacak şekilde, bayram tadında bir kampanya için harekete geçtik. Fiyat farklı ilave etmeden, yatırımcılarımızın dairelerini en lüks mobilyalar kullanarak, baştan sona dayalı döşeli bir şekilde teslim edeceğiz. Mobilyasından perdesine, halısına kadar bir konutta olması gereken tüm eşyalar bizim tarafımızdan temin edilecek. “

Mehmet Babacan:

“40 aya kadar taksitlendireceğiz”

Ramazan Kampanyası’nı kendi bünyelerinde sundukları 40 aya kadar varan taksitlendirme imkânı sunan finansman modeliyle de desteklediklerini kaydeden Babacan,

“Kampanya süresince projelerden daire satın alan yatırımcılarımız, dairelerini alır almaz oturum aşamasına geçebiliyor. Kampanyamız şu anda teslime yakın ve teslim edilen projelerimiz için geçerli.  Yatırımcılarımız eğer isterlerse kullanılan mobilya, perde ve halı gibi eşyaların renklerinde değişiklik talep edebilecek” dedi.

Babacan Premium:

Tatil Köyü Konforunda Yaşam

Tatil köyü konforunda yaşam fırsatı sunulan toplam 1009 konutun yer aldığı Babacan Premium; 5 yıldızlı otel konseptinde, 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Karma proje konseptinde inşa edilen Babacan Premium sanat sokağı , ticari üniteleri ve proje içerisinde yer alan özel okulu ile Premium bir yaşam vaad ediyor.

Yatırımcıların markajında

Bulunduğu lokasyon itibariyle yatırımcıların dikkatini çeken Babacan Premium, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre mesafede ve ulaşım akslarının kesişme noktasında yer alıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün.

Bu haber 589 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...