Çanakkale Seramik ’Marmoles Brillo’ ile görkemli banyolar...

Çanakkale Seramik 'Marmoles Brillo' ile görkemli banyolar yaratıyor

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asalet katıyor

14 Mayıs 2016 - 13:09

Seçkin mekanlar için estetik çözümler sunan Çanakkale Seramik, farklı mermer tipolojilerini buluşturduğu ‘Marmoles Brillo’ koleksiyonu ile mekanlara asalet katıyor.




Mermerin sade ancak elit görüntüsü, yüzyıllardır mekanlara lüks bir görünüm katıyor. İtalya’nın Toskana Bölgesi’ndeki Carrara şehrine özgü ünlü Calacatta mermeri, İspanya’da Santa Magdalena’nın ünlü mermeri Pulpis, Türkiye’de çıkarılıp işlenen ve butik mermerler arasında olan Mocha Perla, Kanada’nın ünlü doğal taşı Eramosa… Tüm bu seçkin mermer türleri ve çok daha fazlası Marmoles Brillo koleksiyonunda, Çanakkale Seramik kalitesiyle beğeninize sunuluyor.



Bu çok özel koleksiyon geniş doku ve renk seçenekleri, tüm dokularda üretilen dekor ve 3D bordür alternatifleri ile görkemli atmosferler yaratıyor.

Dünyanın çeşitli noktalarından, en değerli mermerlerin bir araya getirildiği , stil sahibi mekanlar tasarlamanıza yardımcı oluyor.

Yeni koleksiyonunda şıklığı ve görsel zenginliği bir arada sunan Çanakkale Seramik, 30x90 cm rektifiyeli duvar karoları ve 60x60 cm rektifiyeli yer karolarını kullanıcı ile buluşturuyor.

Bu haber 3152 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...