CreavitDiamond görücüye çıktı

CreavitDiamond görücüye çıktı

Banyolarda pırlanta edası ile parlayan şık modern ve iddialı bir tasarım

22 Nisan 2016 - 19:30

Banyolarda pırlanta edası ile parlayan şık modern ve iddialı bir tasarım... İsmini pırlantadan alan cazibesini kusursuz tasarımından olan CreavitDiamond serisi, banyonuzda sizleri sabah güneşi gibi karşılamaya geliyor. Creavit’in ürün portföyüne yeni giren Diamond banyo ve lavabo armatürleri banyosunda modernlik ve şıklık arayanlara merhaba diyor.

Banyolara pırlantanın ışıltısını taşıyan CreavitDiamond lavabo ve banyo armatür tasarımları, banyolarda suyun saflığı ile bütünleşecek çizgilerdeki tasarımı ile göz dolduruyor. Modern çizgilere sahip olan Diamond armatür serisi, ürünün ham maddesini oluşturan pirincin usta ellerde işlenmesiyle, suyun akışına yön veriyor.

Banyo ve lavabo armatürü seçeneği bulunan tasarımların üretiminde 25 cm seramik disk kartuşlarının kullanılmış olması, ürünün dayanıklılığını ve ömrünü uzatıyor. Oynar kumanda kolları sayesinde minik hareketlerle sıcak soğuk su ayarlama kolaylığı sağlayan Diamond serisi, banyolarında suyun saflığı ile bütünleşen tasarımlarıyla farkını ortaya koyuyor.

 

Bu haber 1991 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...