Modern Banyo Tasarımları Yürek Hoplatıyor

Modern Banyo Tasarımları Yürek Hoplatıyor

Kadınlar evlerinde genelde banyolar ve mutfaklardan şikayet ediyor

24 Ocak 2016 - 17:35


Kadınlar evlerinde genelde banyolar ve mutfaklardan şikayet ediyor. Bizde kadınca emlak olarak birbirinden şık ve gösterişli banyo tasarımlarını bir araya getirdik

Banyo yenileme tartışmasız evi satarken de kiralarken de evin yüksek getiri sağlayan özelliklerinden. Evi dekore ederken gözardı edilemeyecek en önemli unsurların başında geliyor. Bazı trendler gelip geçici fakat banyo da kalıcı modern lüks bir tasarım uzun yıllar size huzur verecektir.
 

Bugünün banyo armatürleri daha modern, işlevsel ve temizlenmesi bakımından oldukça kolaylık sağlamakta.  Bu minimalist banyo armatürleri banyonun odak noktası olmasını sağlamakta.

Bugünün modern küvetleri daha derin ve daha rahatlatıcı bir banyo deneyimi sunabiliyor. Eski jakuzilere oranla daha şık ve insan bedenine daha uyumlu olması  ayrıca daha güvenli olması sebebiyle torartışmasız tüm ev halkının beğenisini kazanıyor


 

P3 Duravit, Philippe Starck tarafından L-Cube banyo mobilya ile kombine edilmiş  lavabo insanı bir hayli rahatlatıyor.
Geniş yer kaplayan ve pürüzsüz seramik kaplaması ile bu lavabo modern banyo dekorunun tipik bir örneği.

 

Duralight® tarafından yapılan Teuco Accademia Sınırlı Üretim Oro toplama küvet. Banyonuzda biraz daha parlama istiyorsanız, Duralight® gibi yeni malzemeler ile mümkünTeuco tarafından Sınırlı Üretim Academia küveti, lacivert pin-şeritlerle süslenmiş. Klasik beyaz küvetlere alternatif  olan bu küvet ile banyonuzu daha da renklendirebilirsiniz.

 




Yine derin ve davetkar, Wetstyle bu dikdörtgen küvet

Ahşap tasarımlı parlak bu küvet komşularınızı kıskandıracak türden. Kolay kolay kimsede göremeyeceğiniz bu  küvet ile banyolar daha keyifli modern ve dikkat çekici.

 

ilhan ÇAMKARA / Kadınca Emlak

 

Bu haber 3533 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...