Baydöner 2018’de de hız kesmiyor

Baydöner 2018’de de hız kesmiyor

20 Nisan 2018 - 18:27

Baydöner, Lüleburgaz 39 Burda AVM ve İstanbul Maltepe Piazza AVM’de açtığı iki yeni restoranı ile büyümeye devam ediyor.

 

Baydöner, 2 farklı ilde gerçekleştirdiği yeni restoran yatırımlarıyla toplamda 127 lezzet noktasına ulaştı. İstanbul’daki 31restoranını Maltepe Piazza AVM’de açan Baydöner, Lüleburgaz’daki ilk restoranını da39 Burda AVM’de açtı.

Yeni restoranlarıyla toplam 41 ilde toplam 127 restoran sayısına ulaşan Baydönerstandart hizmet kalitesi, uygun fiyatı ve sunduğu şık restoran deneyimiyle lezzet tutkunlarının gelenekselleşmiş adresi olmaya devam ediyor.

Kaliteyi ve lezzeti tüm restoranlarında daim kılan Baydöner, deneyimli ustaları tarafından hazırlanan lezzetli seçeneklerini yeni menülerle her geçen gün zenginleştiriyor. Yüksek standartlardaki hizmeti, konuksever personeli ile misafirlerini karşılayan marka, lezzetli menüsünün yanı sıra konforlu ortamıyla da fark yaratıyor. Herkesin çok sevdiği döneri tereddüt etmeden yiyebileceği restoran zinciri Baydöner,  hızlı servisi, hizmette ve kalitedeki standardıyla ön plana çıkıyor.

Yeni restoranlarıyla misafirlerine hizmet verecek olmanın heyecanını duyduklarını belirten Baydöner CEO’su Bülent Polat, “Türkiye'de ve dünyada dönerin bilinen en büyük markası olma hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Her şubemizde aynı düzeyde tuttuğumuz hizmet ve lezzet standardımızı yeni açılan şubelerimizde de sergiliyoruz. Kaliteli hammadde ve ürünleri tercih ederek özenle hazırladığımız menümüz, geleneksel Türk lezzeti dönerden vazgeçemeyenlerin tercihi olacak. Yeni şubelerimizle tüm döner severleri bekliyoruz. Ayrıca misafirlerimizi yeni lezzetlerimizi deneyimlemeye davet ediyoruz” dedi.

Baydöner Hakkında

Baydöner, Türkiye'de ve dünyada dönerin markası olmak ve nesilden nesile aktarılan bu lezzete hak ettiği değeri vermek amacıyla 2007 yılında yola çıktı. Her restoranında aynı hizmet ve kalite standartlarını sunan Baydöner, ISO 22000 belgesine sahip üreticiler ile çalışarak en taze malzemeleri, kalite, yönetim ve hijyen sistemlerine uygun şekilde ve keyifli mekanlarda, uygun fiyat politikasıyla tüketicileri ile buluşturmayı ilke edindi. Bugüne kadar sayısız ödül kazanan Baydöner, 2015 ve 2016 yılında üst üste iki kez AVM Yatırımcıları Derneği tarafından düzenlenen ve halk oylaması ile seçilen “ AVM’lerde en beğenilen ve tercih edilen restoran zinciri” ödülüne layık görülmüştür. Şube sayısı ve satış hacmi ile dikkatleri üzerine çeken Baydöner; Türk damak tadının vazgeçilmez lezzetini tüm dünyaya yaymaya hazırlanıyor. Baydöner şu an Türkiye, KKTC, Azerbaycan ve Kuzey Irak’ta 127 şube ile hizmet veriyor. 


Bu haber 1135 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...