Binlerce Sektör Profesyoneline Ulaşan Firmanıza Özel Bültenler

Binlerce Sektör Profesyoneline Ulaşan Firmanıza Özel Bültenler

29 Aralık 2019 - 14:12


 

Yapı Kataloğu 45 yıla yakın süredir yapı malzemesi firmalarına, bir ürün vitrini, iletişim kanalı, malzeme seçicilerle tanışma imkanı sunan çok kanallı tanıtım hizmetiyle, inşaat piyasasındaki kilit endüstri profesyonellerine erişim sağlar. Mimarlar, iç mimarlar, inşaat mühendisleri, müteahhitler, şantiye şefleri ve satın almacılar Yapı Kataloğu’ndan ürün ve malzeme seçer, teklif alır ve satın alım yapar, ihale veya bayilik teklifi alır, detaylı bilgi sorgular. 

 

Yapı Kataloğu, firmaları bu profesyonellere yakınlaştırarak, ürün ve malzeme satışlarına katkı sağlar. Firmaların pazarlama çalışmalarına, online fuar kimliği, pazarlama otomasyonu, SEO, içerik pazarlaması, web sitesi trafiğini geliştirme, basılı reklamcılık gibi hizmetler sunarak destek olur. Bunun yanı sıra firmaların müşteri ilişkilerini, kullanıcılarından yönlendirdiği ürün formlarıyla yönetir ve CRM yapılarına katkıda bulunur. 

 

2018 yılı itibariyle yepyeni bir altyapıyla yenilenen Yapı Kataloğu, kolayca aranabilir bir formatta geniş kapsamlı ürün, tasarım, marka, proje bilgisi sağlamakta ve mimarlar için özel tasarlanan “Mimarın Paneli” hizmeti, haber - etkinlik sayfaları, webinar hizmeti, uluslararası görünürlük ve istatistik sağlama olanağı, akıllı ürün ve proje-ürün entegrasyonu, dernek işbirlikleri, kariyer sekmesiyle istihdam olanağı, BIM - BIMobject ve diğer yeni teknolojiler hakkında en son konularda bilgiler, blog içerikleri ve düzenli bültenler sunmaktadır. 

 

Bülten, şirketlerin e-posta yoluyla, potansiyel ve mevcut müşterileri içeren bir abone listesine bilgi ve ürün odaklı içerik göndermeleridir. İşletmeler, dijital ortamda, markalarını tüketicilerin aklında tutmak, sektörde otorite oluşturmak ve okuyucuları ilgilerini çekebilecek ürünleri bildirmek için bültenlerden yararlanır. Bülten gönderimlerinde firmaların ürünlerinin görmelerini arzu edecekleri doğru nitelik ve nicelikte bir kitleye ulaşmaları çok önemlidir.

Yapı Kataloğu, mimarlar, satın almacılar, karar vericiler, müteahhitler, iç mimarlar, banka, hastane, okul gibi projeler yürüten proje yönetim ve tasarım ofisleri gibi, yapı sektörüne dair binlerce kişiye erişebilen ve gerektiğinde firmaya özel olarak filtrelenerek en isabetli sonuçları elde eden bir mailing sistemi yürütür. 

 

Bülten gönderimlerinde gönderimin kendisi kadar, sonrası da önemlidir. Yurtiçi ve yurtdışı mecralarda bülten gönderimlerinde firmalar markaları için yer kiraladığında, Yapı Kataloğu bu firmaların sahip oldukları alana kaç kişi tıklamış, bu kişiler kimler, iletişim bilgileri nedir, gibi soruların yanıtsız kalmaması için de ayrıca özen gösterir. Firmalara özel olarak gönderdikleri bültenlerin takiplerini de sıkı bir sistematikle gerçekleştirir ve firmaların satış ekibini yönlendirebilecekleri, hali hazırda firmaların ürünlerini bilen ve tanıyan ve hatta tıklayarak ya da okuyarak ilgilendiğini belli eden anahtar kişileri temin eder.

Bu haber 626 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...