Bloomberg HT Türkiye Ekonomi Zirvesinde Gayrimenkul sektörü...

Bloomberg HT Türkiye Ekonomi Zirvesinde Gayrimenkul sektörü değerlendiriliyor

22 Kasım 2017 - 12:38 - Güncelleme: 22 Kasım 2017 - 12:43

Bu yıl ikincisi düzenlenen Bloomberg HT Türkiye Ekonomi Zirvesine Başbakan Binali Yıldırım ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek’in yanı sıra iş dünyasından üst düzey isimler katılıyor.

Ciner Medya Grubu bünyesindeki Bloomberg HT’nin düzenlediği Türkiye Ekonomi Zirvesi ekonomi dünyasının tüm paydaşlarını İstanbul’da bir araya getiriyor. Türk Telekom’un katkılarıyla, Hilton Bomonti İstanbul’da gerçekleştirilen zirvede Türkiye ekonomisinin mevcut durumu ve geleceği masaya yatırılacak. 

Gün boyu sürecek zirve saat 16.30’da Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı konuşma ile sona erecek. Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın ve Türk Telekom CEO’su Paul Doany‘nin de konuşmacıları arasında yer aldığı Bloomberg HT Türkiye Ekonomi Zirvesi geçen yıl olduğu gibi bu yıl da siyaset, ekonomi ve iş dünyasından üst düzey katılımcıları ağırlayacak.

Bloomberg HT Türkiye Ekonomi Zirvesi’nde Türkiye’de Bankacılığın Geleceği, Gayrimenkulde Yatırım Fırsatları, Sigortacılık ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile Mega Projeler başlıklı 4 ana oturum gerçekleşecek.

Zirvede açılış konuşmasını yapan Bloomberg HT Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran "İş dünyasının temsilcilerini karar verenlerle bir araya getirmek, sorunların tartışılmasını ve paydaşların birbirini dinlemesini sağlamak bu geçtiğimiz sor süreçte en çok ihtiyacımız olan konu." dedi. 

Başaran bugünkü panellerde çözüm hedefleyen görüşmelerle ekonomiye katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Bu haber 778 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...