L’unica Fidji Köşe Takımı ile sehpa ve oturma konforunu bir...

L'unica Fidji Köşe Takımı ile sehpa ve oturma konforunu bir arada sunuyor

 

05 Haziran 2017 - 10:14

 



Dış mekanda şıklığın adresi L’unica, özgün tasarımıyla fark yaratan Fidji Köşe Takımı ile açık hava ortamlarına yüksek konfor getirirken aynı zamanda işlevsellik vaadediyor. Kolsuz tasarımıyla minimal bir görüntüye sahip olan Fidji Köşe Takımı, yanlarındaki teak geçişlerinin sehpa olarak kullanılmasıyla fonksiyonel bahçelere imza atıyor.

Tasarımlarını kalite, dayanıklılık, konfor ve estetikle buluşturan bahçe mobilyası markası L’unica, üç tarafı sehpayla çevrili Fidji Köşe Takımı ile işlevselliğe yeni bir soluk getirerek hayallerdeki modern bahçeleri gerçek kılıyor. Kolsuz yapısı sayesinde minimal ve göz yormayan bir tasarıma sahip olan Fidji Köşe Takımı, yanlarındaki teak geçişleri ile her tarafının kullanılmasına olanak tanıyarak çok yönlü avantaj sağlıyor.

Alçak ve derin oturma pozisyonu sayesinde bahçelerde uzun süreli rahatlık vaadeden Fidji Köşe Takımı, modernizmi ve geçmişi çağrıştıran metal ile ahşabın harmanlanmasıyla daha detaylı bir hal alırken, sadeliğinden de ödün vermiyor. Fidji Köşe Takımı, L’unica’nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan temin edilebiliyor.

Bu haber 1002 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...