Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu

Büyükyalı bir kez daha açık ara ciro şampiyonu

11 Ekim 2018 - 20:39


“İnsan” ve “İyi yaşam” kavramlarını odağına alan Büyükyalı, Emlak Konut GYO projeleri arasında ciro şampiyonluğunu üçüncü çeyrekte de sürdürdü. Aralıksız ciro şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz” dedi.


Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Emlak Konut GYO güvencesiyle, İstanbul Boğazı’nın girişinde Kazlıçeşme sahil bandında yükselen Büyükyalı, Emlak Konut GYO güvencesiyle, yüklenici firmalar tarafından yürütülen projeler içerisinde açık ara farkla bir kez daha ciro şampiyonu oldu.


Büyükyalı İstanbul’da bu yılın üçüncü çeyreğinde 105 bağımsız bölüm satışı ile 378 milyon liralık satış geliri elde edildi. Yılın ilk yarısında da Emlak Konut projeleri arasında ciro rekortmeni olan Büyükyalı’nın satış geliri, 2018’in ilk 9 ayında toplam 577 milyonliraya ulaştı. Projenin satışa çıktığı 2016 yılından bu yana toplam ciro ise 1,4 milyar liraya yaklaştı. 


Açık ara farkla ciro şampiyonu olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, "Üçüncü çeyrekte hedeflediğimiz gibi bir satış gerçekleştirerek Emlak Konut projeleri arasında bir kez daha ciro şampiyonu olduk. 2018'in son çeyreğinde de yeni bir şampiyonluk yaşayarak yılı lider tamamlayacağımıza inanıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.


Büyükyalı’da ortaya koydukları ‘İyi Yaşam’ felsefesinin ne kadar doğru olduğunu satış rakamlarıyla kanıtladıklarını vurgulayan Fatih Keresteci, “Bizim için en büyük mutluluk, ortaya koyduğumuz felsefenin hedef kitlemiz tarafından anlaşılmış olması. Büyükyalı’da ev alanların öncelikli amacı burada oturmak. Bizde söz verdiğimiz gibi yaşamın 2019’da başlaması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz” diye konuştu.

Bu haber 571 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...