CITYSCAPE’DE İSRA HOLDİNG’İNDOĞAYA DEĞER KATAN PROJESİNE...

CITYSCAPE’DE İSRA HOLDİNG’İNDOĞAYA DEĞER KATAN PROJESİNE BÜYÜK İLGİ “V ORMAN”

25 Eylül 2019 - 17:46


 

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından biri olarak kabul edilen Dubai Cityscape fuarına katılan İsra Holding, doğaya değer katan projesi V Orman’ı lansman öncesi körfezli yatırımcılara tanıttı. Tripleks villa, 1+1, 2+1 apartdaire ve otel seçeneklerine sahip V Orman’a yabancı alıcılar büyük ilgi gösterdi.

 

25-27 Eylül tarihlerinde Dubai Dünya Ticaret Merkezinde konut geliştiricileri ile yatırımcıları buluşturan Cityscape fuarı ziyaretçi akınına uğradıFuara Türkiye’den katılan İsra Holding, Bolu - Mudurnu’da geliştirdiği  ikiz villa, apart daire ve otel  konseptinin yer aldığı projesi V Orman’la katıldı.

 

İsra Holdingiİstanbul Ticaret Odası standında yer alan V Orman projesi yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

TAVLI; KÖRFEZLİ YATIRIMCILAR TÜRKİYE GAYRİMENKULLERİNE BÜYÜK İLGİ DUYUYOR

 

Gayrimenkul yatırımlarının tanıtımı için uluslararası alandaki fuarları önemsediklerini belirten İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı; Körfezli yatırımcıların Türkiye gayrimenkullerine büyük yatırım yaptığını görüyoruz. Bu bölge insanı birçok benzerlikten dolayı ülkemize çok sıcak bakıyor. Birleşik Arap Emirliklerinden Irak’a, Suudi Arabistan’dan Katar’a, Umman’dan Kuveyt’e kadar birçok noktadan ülkemizdeki konut, arsa ve ofislere büyük ilgi duyuyor. Yatırımcıların bu yaklaşımının iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Biz de İstanbul’da yapacağımız lansman öncesi vitrin projemiz V Orman’ı Körfez yatırımcısına sunmaktan ve bölgedeki yatırımcı dostlarımızla bir araya gelmekten büyük keyif aldık. Projemizden alım yönünde birçok yatırımcı ile bir araya geldik. Bizleri İstanbul’da ziyaret eden ve projemizden konut alan gruplar olmuştu. Burada doğal yaşam köyü V Orman’a ilgi gösteren yeni yatırımcıları biz de projemizi yerinde görmeleri için Türkiye’ye davet ettik. Yakın bir zamanda projemizin lansmanını yapacağız. İsra Holding olarak farklı bölgelerde yeni yatırımlarımıza devam ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

V ORMAN’DA HİSSELİ ALIMDA MÜMKÜN

 

İsra Holding, V Orman projesinden yatırım yapacak alıcılara alternatif çözüm önerileri sunuyor. 

Tripleks villa, 1+1 ve 2+1 apart daire seçeneklerine sahip V Orman projesinden haftalık hisseli, yada tamamını satın alarak hemen tapu alma imkanına sahip olunabiliyor

 

V Orman projesinde konut büyüklükleri villalarda 202 metrekare, apart dairelerde ise 64 metrekare ile 113 metrekare arasında değişiyor. Projede ayrıca; beş yıldızlı konforuyla misafirlerin tüm beklentilerini üst seviyeye taşıyacak V Orman Otel de planlanıyor.

 

DOĞAYA DEĞER KATAN PROJE

 

İkiz villa ve apart dairelerin yanı sıra birçok işletmeyi içinde barındıran doğal yaşam kompleksinde; Şifahane’den AVM’ ye, büyükbaş hayvan çiftliklerinden evcil hayvan konuk evlerine, helikopter pistinden ATV parkuru ile Go-kart pistine, futboldan atıcılığa, organik meyve ve botanik bahçelerinden köy fırınına, oyun köyünden sanat ve hobi merkezine kadar birçok aktivite alanı yer alacak.

 

ZENGİN SOSYAL DONATI ALANLARIYLA DİKKAT ÇEKİYOR

 

Sosyal yaşam konforunu kolaylaştıran projede; fitness & crossfitsalonu, aerobik salonu, dans stüdyosu, boks salonu, aileye özel sinema salonu, teras kafe gibi sosyal donatılar bulunacak.  Projede ayrıca; kadın ve erkek için ayrı spa ve fitness merkezi,  hamam, buhar odası, tuz odası, sauna, kneipp tedavi odası, masaj odaları, tedavi havuzları, çocuk havuzları, aquapark, bebek havuzu, ebeveyn eğitim alanı, kadın ve erkek kuaförü ile mescit de yer alacak.

 

ORGANİK ÜRÜNLERLE SAĞLIKLI BESLENME,ŞİFAHANESİ İLE SAĞLIKLI BİR YAŞAM SUNUYOR

 

Doğal ürünlerden oluşan alışveriş konseptini V Orman projesinde sunacak olan İsra Holding, ziyaretçilerin ve sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap vermek üzere; köy fırını, organik gıdaürünleri, yeme içme alanları, kafeler ve el yapımı doğal ürünlerin satılacağı alanlar oluşturacak.

Projede ayrıca; Şifahane’de geleneksel tıbbın bilinen teknikleriyle kadınlara ve erkeklere ayrı bölümlerde hizmet verilecekFirma, proje ile birlikte hacamat, sülük tedavisi, akupunktur, refleksolojifitoterapikneipp tedavi, taş tedavi, uzak doğu tıbbı, apiterapi, saç ekim ve diş tedavi merkezini ziyaretçilerinin ve site sakinlerinin hizmetine sunacak.

 

HAYVAN ÇİFTLİKLERİ İLE DOĞAL TERAPİ 

 

Türkiye’nin doğal yaşam alanlarından biri olacak V Orman’da hayvan çiftlikleri terapi merkezi yer alacak. Ziyaretçiler ve site sakinleri safkan taylardan kedilere, kuzulardan köpeklere kadar birçok canlı ile iç içe yaşama şansına sahip olabilecek.

 

7’DEN 70’E SPOR YAPMA İMKANI

 

Tenisten buz patenine, Go-karttan bisiklete, paintballdandağcılığa, çadır kamp alanından bungalow kamp alanına kadar hayal edebileceğinizden fazlasını sunan V Orman’da; futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortu, ATV, kay kay pisti, atıcılık, tırmanma parkuru, ip parkuru, paten pisti ve yapay buz pisti yer alacak.

 

SANAT VE HOBİ MERKEZİNE SAHİP

 

V Orman’ın sanat ve hobi merkezlerinde el becerilerine yönelikdüzenlenecek kurslarla meslek sahibi olma imkanı sunuluyor. Ahşap oymacılığından çiniciliğe, resimden karakaleme, hat sanatından dokumaya, ebrudan tezhibe, nakıştan vitraya, çanak çömlekten neye kadar V Orman atölyeleri yaşayanlara ve ziyaretçilerine hizmet verecek.

 

TARİHİ VE TURİSTİK BÖLGELERE YAKIN

 

Tarihi ve turistik bölgelere yakın konumuyla V Orman, ziyaretçilerine ve sakinlerine büyük avantaj sağlıyor. 

 

Türkiye’nin en önemli kayak merkezlerinden Kartalkaya ve rafting denilince ilk akla gelen Melen Çayı’na 1,5 saat uzaklıkta yer alan proje; Mudurnu’ya, Abant Gölü’ne, Kartalkaya’ya, Yedigöller’e, Akçakoca’ya, Safranbolu ve Sapanca Gölü’ne yakın mesafede yer alıyor.

 

Bu haber 723 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...