Demet Şener’den tarçınlı kurabiye tarifi

Demet Şener'den tarçınlı kurabiye tarifi

Yerli ya da yabancı ünlülerin ellerini sıcak sudan soğuk suya sokmadığını sanıyorsanız büyük bir yanılgı içindesiniz. Çünkü televizyonda, podyumda veya sahnede gördüğümüz ünlü isimler yeri geldiğinde ellerine eldivenlerini takıp toz bezini alıp temizliğe başlıyor. Ya da Demet Şener gibi mutfağa girip tarçınlı kurabiye yapabiliyor. İ şte ünlülerin ev halleri...

27 Aralık 2017 - 21:10 - Güncelleme: 27 Aralık 2017 - 21:17


  • DEMET ŞENER

    Demet Şener Instagram'dan paylaştığı videosunun altına "Bugün çocuklarım için tarçınlı kurabiye yaptım. Siz de yapabilirsiniz çok kolay. 180 derece fırında üzerleri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun" notunu düştü

  • SILA

    Şu sıralar Ahmet Kural ile yaşadığı birliktelik, çıkardığı yeni şiir kitabı ve ON'dan Kalan Şarkılar konser maratonu ile gündemde olan Sıla, Instagram sayfasından mutfakta çekilen bir karesini, "Bizde böyle... Bütün hocalar evde. Öğrenmeler bitmiyor." notuyla yayınladı. 

  • AJDA PEKKAN

    71 yaşındaki sanatçı Ajda Pekkan, Instagram hesabından yemek yaparken çekilen fotoğrafını paylaştı. Pekkan fotoğrafı paylaşırken "Yemek de yaparım kariyer de. Ajda'nın Mutfağı" notunu düştü.

    Sosyal medyada fit görünümü trend olan Ajda Pekkan sırrını şöyle açıkladı: Evimin alt katı spor salonu. 1 saat tempolu yürüyorum. Kalça ve bacak hareketleri yapıyorum. Masajımı eksik etmem. Yıllardır askeri disiplinle çalışıyorum. Sonuç bu.

  • NESLİHAN ATAGÜL

    Geçtiğimiz Temmuz ayında Kadir Doğulu ile evlenen Kara Sevda'nın Nihan'ı Neslihan Atagül'ün takipçilerine 'günaydın' mesajı veriyor. 24 yaşındaki Atagül omlet pişiririyor.

  • 23 yaşındaki Neslihan Atagül bu kez elinde elektrik süpürgesiyle ev süpürüyor.
  • DERYA ŞENSOY

    Tatil için Bodrum'a giden ve arkadaşlarının kendisini eve kapadığı söyleyen Derya Şensoy Instagram hesabından bu kareyi paylaştı. Şensoy bu karenin altına "Tatildeyim yanlış anlama. annneeeee beni çalıştırıyolar burda" notunu düştü.

  • EDA TAŞPINAR

    Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen sosyetik güzel Eda Taşpınar'ın mutfakta çekilmiş bir karesini sosyal medyadan paylaştı. 

    Daha önce spor yaparken paylaştığı fotoğraflara alışkın olduğumuz Eda Taşpınar, bu kez mutfağa girdi. Fotoğraf çekimi için gittiği Yunanistan'dan paylaşım yapan Taşpınar altına ise "yemek pişirme" notunu düştü.

  • ÖZGE ULUSOY

    Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerden biri olan manken Özge Ulusoy, ‘ev hali’ni paylaştı. Tulum pijama ve tüylü terlik giyen Ulusoy, fotoğrafta kitap okuyor.

  • BURÇİN TERZİOĞLU

    Burçin Terzioğlu oyuncu meslektaşı ve sevgilisi İlker Kaleli ile evde çekilen romantik kareyi, "Bizim evin halleri" notuyla yayınladı.

  • CEYDA DÜVENCİ

    Kışlık konserve hazırlığı içinde olan Ceyda Düvenci, bu anları sosyal medya hesabından şöyle paylaştı: 

    "Kışlık domates hazırlığımız da tamam. Önce komşu ile küçükkuyu pazarına gidilir. 50 kg mis kokulu çanakkale domatesi alınır. Doğrucaaaa eve gelinir. Başlanır bir güzel kabuklar soyulup doğranmaya. Hepsi tencere üstünde yapılır kiiii suyu ziyan olmasın. Sonra tuz eklenip kaynatılır veee kavanozlanıp tersten kapatılıp bekletilir. Kışın keyifle yeniiirrrr. Afiyet bal şeker olsun..."

  • BÜLENT ŞAKRAK

    Bülent Şakrak da kısa süre önce eşinin kışlık konserve hazırlığını Instagram hesabından, Ve "Sayfiyenin ilk gününde yaşam hediyem, değerli hanımım domatları soymaya başlayarak start verdi. Hayyy maşşallaaahhhh" notuyla paylaşmıştı.

  • ELÇİN SANGU

    Kiralık Aşk'taki Defne karakteriyle hafızalara kazınan Elçin Sangu ressam Ergin İnan'a gönderme yaparak paylaştığı fotoğrafın altına "en sevdiklerim" notunu düştü.

  • Sangu, Instagram hesabından sık sık köpeğiyle fotoğraf paylaşıyor. 31 yaşındaki daha öncede evde çekilen bir fotoğrafının altına şu notu düştü: Ev, kalbin olduğu yerdir.

  • ATA DEMİRER

    Son olarak Olanlar Oldu filmiyle izleyici karşısına çıkan Ata Demirer yemek yaparken çekilen videosunu sosyal medyadan paylaştı. Demirer paylaşımın altına ise, 'Hayat dostlarla güzel' notunu düştü.

    Çektiği videoda balık pişiren 44 yaşındaki oyuncu, takipçilerine tarif verirken şu sözleri dile getirdi: "Efendim bugün fena kavurma yapıyoruz. Gel bak gel faciayı gör. Burada cinayet var şu an. Ama balığın hakkını vermek lazım. O yüzden biraz öldürdükten sonra muhakkak kapak kapatacağız. Azcıkta ev salçası koyalım mı sevgili misafirler?"

    ATA DEMİRER MUTFAKTA

  • BLAKE LIVELY

    Amerikalı oyuncu Blake Lively yemek ya da hamur işi pişirmeyi seviyor.

  • DOUTZEN KROES

    Moda dünyasının yakından takip ettiği Hollandalı manken Doutzen Kroes, elektrik süpürgesiyle çocuklarının kirlettiği yerleri temizliyor.

  • Kroes, bazen de evinde sebze ayıklıyor.
  • HAZAL KAYA

    'Shameless' dizisinin yerli uyarlamasında 'Fiona Gallaher' karakterine hayat verecek olan oyuncu Hazal Kaya, evinde Bülent Şakrak ile maç izlerken fotoğraf paylaştı. Kaya'nın pijamalı ve makyajsız hali dikkati çekti.

  • MEGAN FOX

    30 yaşındaki Amerikalı manken evinde çocuğuyla vakit geçirirken...

  • CANER ERKİN-ŞÜKRAN OVALI

    Futbolcu Caner Erkin ile oyuncu Şükran Ovalı 2 Ocak'ta Roma'da sade bir nikahla dünyaevine girmişti. Çiçeği burnunda evliler, Türkiye'ye döndü. Birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, sosyal medyada birbirinden romantik paylaşımlara imza attı. Caner Erkin Instagram'dan paylaştığı fotoğrafın altına şu notu düştü: "Kendimi buldum seninle... Senin o güzel kalbinle, güzelliğinle, iyiliğinle ve karakterinle... Benim hayatıma giren bir meleksin. Nefes aldığım sürece hep seni yanımda eşim, dostum, hayatım olmanı istiyorum... Kadınım iyi ki varsın!"


    Şükran Ovalı ise evde çekilen fotoğrafı "Gülmelerimiz karışsın birbirine... Vazgeçmeyelim ne bizden, ne gülümsemekten... iyi ki buldun beni! Sabrettin ,vazgeçmedin ... Seni tanıdığım her ana şükürler olsun... Çok seviyorum seni eşim ,yoldaşım, kıymetlim. Dilerim ki umut olsun aşka aşkımız.. Bir ömür sürsün sevgimiz" notu ile paylaştı.

  • ALFIE ALLEN

    'Game of Thrones' isimli dizide Theon Greyjoy isimli karakteri canlandıran Alfie Allen'in kardeşi olan şarkıcı Lily Allen, oyun oynayan çocuğuyla birlikte çektiği selfie'yi takipçileriyle paylaştı.

Bu haber 7447 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...