Demir Country’de özel kampanya!

Demir Country'de özel kampanya!

Demir Country projesinde engellilere özel daireler tasarlandı. Demir İnşaat, projede DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.

11 Aralık 2017 - 21:09 - Güncelleme: 11 Aralık 2017 - 21:13

Demir İnşaat son projesi olan Demir Country’de engellilere özel daireler tasarladı. "Yüksek kaliteli yaşam herkesin hakkı" düşüncesiyle projelerine devam eden firma, Demir Country projesinde DAY Sigorta işbirliği ile engellilere özel bir kampanya düzenliyor.


İstanbul Avrupa Yakası’nın yeni yıldızı Yakuplu'da hayata geçirilen Demir Country projesinde engelli yaşamına uyarlanabilen özel daireler, geri ödenebilir yaşam sigortası hediyesiyle satışa sunuluyor.  Sigortanın teminatı 2 yıl boyunca Demir İnşaat tarafından karşılanarak, engelliler ve ailelerinin yüksek kaliteli yaşam hakkı güvence altına alınıyor. Ayrıca düzenlenen kampanya kapsamında engelli vatandaşlara yüzde 12’ye varan indirim imkanı da sunuluyor. 


Demir Country Projesi’nde engellilere özel hazırlanan kampanyanın bunun bir örneği olduğunu ifade ederek,Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, "Türkiye’nin yaklaşık yüzde 12’lik bir kesimi hayatını engelli olarak idame ettiriyor. Engelli oranı yaş ortalaması yükseldikçe artış gösteriyor. Özellikle 30 yaş ve sonrasındaki oran, yüzde 44’leri buluyor. Biz de bu tablodan yola çıkarak, ‘Yüksek kaliteli yaşam herkesin hakkı’ düşüncesiyle Demir Country projemize özel bir kampanya başlattık. Projemizdeki daireleri engelli yaşamına uygun olarak tasarlayabiliyoruz. Bu dairelerden satın alan yatırımcılarımıza, Demir İnşaat güvencesiyle geri ödenebilir yaşam sigortası hediye ediyoruz. Demir Grup'un çatısı altında yer alan DAY Sigorta iş birliği ile gerçekleştireceğimiz kampanyamızla engelliler ve ailelerin yüksek kaliteli yaşam hakkını güvence altına alacağız. Hediyemiz olan yaşam sigortasının teminatlarını 2 yıl boyunca biz karşılayacağız." açıklamasında bulundu.


20 bin 500 metrekarelik alanda inşa edilen Demir Country projesi, Yakuplu’da, E-5 ve E-6’ya sadece birkaç dakika, metrobüs durağına 2,5 kilometre, Yakuplu Marina’ya 1,5 kilometrelik mesafede yer alıyor.

Bu haber 2079 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...