Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç’ın ilk fotoğrafı

Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç'ın ilk fotoğrafı

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Okan Can Yantır'dan ayrılan Çukur'un Sena'sı Dilan Çiçek Deniz meslektaşı Furkan Andıç ile birlikte olduğu öne sürülmüştü. Bu iddiaların ardından iki isim ilk kez birlikte görüntülendi.

27 Aralık 2017 - 21:31 - Güncelleme: 27 Aralık 2017 - 21:42


  • Bodrum Masalı ardından Çukur dizileriyle ekranda boy gösteren Dilan Çiçek Deniz geçtiğimiz günlerde Okan Can Yantır'dan ayrılmıştı.
  • Bu ayrılığın ardından Dilan Çiçek'in adı ilk olarak oyuncu Birand Tunca ile anılmıştı.
  • Bebek’te yeni bir ev kiralayan Deniz, yeni ev alışverişini erkek arkadaşıyla yapmış hatta ikilinin o evde birlikte yaşamayı planladığı da öne sürülmüştü.
  • İddialar ise Dilan Çiçek Deniz'in Birand Tunca ile çıktığı mobilya alışverişinden bir kareyi Instagram’da paylaşmasına dayandırılmıştı.
  • Bu iddiaların ardından ise Deniz ile Furkan Andıç, Emirgan’daki “Gizli Kalsın” isimli mekanda sabaha kadar sarmaş dolaş eğlendiği öne sürülmüştü.

    İddialara göre “Meryem” dizisinin oyuncusu Andıç ile Deniz ayak üstü sohbet sonrası müziğin ritmine kendilerini bıraktı. Birbirlerine telefon numaralarını verdikten sonra mekandan ayrıldılar.
  • Yaşanan bu gelişmelerin ardından 22 yaşındaki Deniz ile Andıç birlikte ‘Ahtapot Gönüllüleri’nin düzenlediği ‘Sokak Köpekleri İçin 100 Kulübe’ kampanyasına katıldı.
  • Sokak köpeklerine kulübe yapımına destek olan ikili bir grup hayvansever ile İstanbul Ömerli’ye gitti. Daha sonra ise sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafta Deniz ve Andıç olduğu öne sürülen fotoğraf karesinde öpüştükleri görüldü.

Bu haber 3863 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...