Dimax Mobilya Yatak Odası Takımı Modelleri 2022

Dimax Mobilya Yatak Odası Takımı Modelleri 2022

20 Aralık 2021 - 20:48 - Güncelleme: 14 Ocak 2022 - 23:01


Günümüz mobilya dünyasında her oda için gereken en temel ürünler çeşitli takımlar halinde kullanıma sunularak büyük bir kolaylık sağlanmaktadır. Özellikle de yatak odası takımı bu alanda hemen bütün ihtiyaçların tek seferde karşılanmasına olanak sağlamakta, yatak odalarınızı dilediğiniz konseptte ve ihtiyaçlarınıza en uygun biçimde dizayn etme imkânı vermektedir. Eğer yatak odası takımları arasında nasıl bir seçim yapacağınızı ve seçiminizi yaparken nelere dikkat etmeniz gerektiğini netleştirirseniz daima daha sağlıklı sonuçlar alabilir, hayallerinizdeki yatak odası mobilyaları ile evlerinizi şenlendirebilirsiniz.

Hayallerinizin yatak odası takımı için sizlere çok faydalı olacağını düşündüğümüz kaliteli bir mobilya markasından bahsedeceğiz.

Dimax Mobilya Mersin, Mezitli, Erdemli, Toroslar mağazaları ve online sipariş verebileceğiniz e-ticaret tabanlı web sitesiyle uzun yıllardır mobilya sektöründe yer almaktadır. 2022 yılı için hazırladığı yatak odası takımlarını hazırlayarak müşterilerinin beğenisine sundu. Yeni trend yatak odası mobilya takımlarını görüp inceleyebilir, web sitesi üzerinden veya Dimax mağazalarından satın alabilirsiniz.

Yatak Odası Takımı Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Yatak odaları evlerin en özel alanlarıdır. Bu nedenle dekorasyonları yapılırken pek çok ayrıntıya dikkat edilmeli, belli kriterlere göre düzenleme yapılarak en başarılı yatak odası dekorasyonlarına ulaşılmaya çalışılmalıdır.

Uzun yıllar beğenerek kullanacağınız bir yatak odası takımı sahibi olmak istiyorsanız tercihlerinizi yaparken şu detayları göz önünde bulundurabilirsiniz:

  • Yatak odaları her şeyden önce uyunup dinlenilen yerlerdir. Huzurlu ve sakin bir uyku beraberinde bütün yorgunluğunuzdan kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bunun için kişisel beklentilerinizi yansıtacak modeller tercih edilmelidir.
    Seçeceğiniz yatak odası takımı estetik açıdan sizi mutlu etmeli, odaya girdiğinizde kendinizi rahat ve güzel hissetmenize yardımcı olmalıdır. Sizi hangi tarz yatak odası takımının daha mutlu hissettireceğine karar vermeli, buna uygun modeller arasında seçim yapmaya çalışmalısınız.
  • Dayanıklılığı ve kaliteyi kesinlikle göz ardı etmemelisiniz. Çoğu zaman beklenti en güzel yatak odası takımları yönünde olduğu için kalite dikkatlerden kaçmakta, bu da sahip olduğunuz takımları kullanamamanıza neden olmaktadır. Oysa mobilyalarınızın ilk günkü görünümünü uzun süre muhafaza etmesi, her zaman şık kalması gerekir. Bunun için malzeme kalitesine bakarak seçim yapmalısınız. Mesela ahşap yatak odası takımı çeşitleri diğerlerine nazaran yıpranma, çarpma ve darbelere karşı daha dayanıklı olmaktadır. Üstelik ahşabın kendi zarafetini ve sağlıklı özelliklerini odanıza taşımaktadır.
  • Yatak odası takımı seçerken odanızın ölçüsüne dikkat etmelisiniz. Piyasada çok farklı ebatlarda yatak odası takımları bulunuyor. Fakat ülkemizin her yerinde yatak odaları aynı genişlikte değil. Kimi zaman çok ufak odalar olabiliyor ve ev sakinleri gardıroplarını yatak odalarının dışına koyma mecburiyetinde dahi kalabiliyor. Bu nedenle takım seçimi yaparken yatak odanızın ölçülerini doğru belirlemelisiniz. Mobilyalarınızın odanızda size ihtiyacınız olan hareket serbestliği vermesine özen göstermelisiniz. Mesela kapaklı modeller yerine sürgülü yatak odası takımları ile kapakların kaplayacağı alanlardan kurtulabilirsiniz.
  • Yatak odası takımları işlevselliğin en önemli olduğu mobilyalardır. Takımlar kesinlikle ihtiyaçlarınızı karşılayacak parçalardan oluşmalıdır. Mesela giysi dolapları çok önemlidir ve giysi dolaplarının tasarımının, raf düzeninin, hacminin kıyafetlerinize yeterli gelecek genişlikte olması gerekir. Hele ki yorgan tarzı eşyalarınızı dolap içinde tutacaksanız daha derin ve geniş modellere yönelmelisiniz. Yatak altlarının saklama alanına dönüşmesini istiyorsanız bazalı yatak odası takımı tercih etmelisiniz.

Başlıca Yatak Odası Takımı Modelleri

Yatak odası takımı tercih edilirken evin genel dekorasyonu da dikkate alınmalıdır. Sonuçta yatak odası da evin bir parçasıdır ve ideal bir bütünlük yaratabilmek için model seçimi doğru yapılmalıdır. Hayallerinizdeki yatak odası takımlarına ulaşmak için doğru iş birliği yapar, kaliteli ve güvenilir bir firma tercih ederseniz beklentilerinizin çok daha fazlasına sahip olabilirsiniz. Bu açıdan Mersin merkezli Dimax Mobilya yılların bilgi, birikim ve deneyimiyle fark yaratıyor. Çok geniş bir yatak odası takımı modelleri ile evlerinizi şenlendiriyor. Bu açıdan firmanın tercihe sunduğu başlıca yatak odası takımı modelleri şunlardan oluşmaktadır:

  • Klasik yatak odası takımı: Klasik tarzlar bütün mobilyalarda olduğu gibi yatak odalarında da en çok arananlardandır. Bu tür yatak odası takımlarının her detayında klasik çizgiler yer almakta, bunlar birbirleriyle uyumlu bir görünüm oluşturdukları gibi şık bir görünüm ortaya çıkarmaktadırlar. Ferah ve estetik yatak odalarına sahip olma fırsatı vermektedirler.
  • Modern yatak odası takımları: Son dönemlerin en çok tercih edilen yatak odası takımları arasında modern seçenekler yer almaktadır. Bunlarda renklerin hoş ahenkleri öne çıkmakta, huzurlu bir oda dekorasyonu sunduğu gibi size özel olduğunuz hissi vermektedir.
  • Avangart yatak odası takımı: Hemen her yılın trenleri arasına girmeyi başaran avangart yatak odası takımı klasik tasarımların modern bir bakış açısıyla yeniden yorumlanması olarak karşımıza çıkmaktadır. Yepyeni tasarımlarla evlerinizin, odalarınızın havasını değiştirmeyi başarmaktadır.
  • Beyaz yatak odası takımı: Beyaz dekorasyon söz konusu olduğunda daima ilk akla gelen renklerden birisidir. Saflığı, temizliği, ferahlığı ve huzuru simgeleyen beyaz, yatak odalarının da özlenen ferahlığa sahip olmasını sağlamaktadır. Beyaz yatak odası modelleri tasarımında ana renk beyaz olarak tespit edilmekte, çeşitli dokunuşlarla zenginleştirilmektedir. Beyazın genişlik ve ferahlık hissi veren özelliğiyle beyaz yatak odası takımlarının yer aldığı alanlar daha geniş bir görünüm kazandığı gibi dinlenirken, uyurken, güne başlarken ferahlık hissi vermektedir.
  • Country yatak odası takımları: Yatak odalarınızda doğallığın huzurunu arıyorsanız tercihinizi country modellerden yana kullanabilirsiniz. Sıcak, mütevazi, samimi ve gösterişten uzak dekorasyonlara rahatlıkla sahip olabilirsiniz. Geçmişten günümüze bir köprü oluşturduğunuz gibi şıklıktan kesinlikle taviz vermezsiniz.
  • Ahşap yatak odası takımı: Ahşap hiçbir zaman odaktan düşmemiştir; fakat son yıllarda daha fazla rağbet görmeye başlamış, odalarını doğal renklerle ve desenlerle donatmak isteyenler de seçimlerini ceviz yatak odası gibi çeşitli ahşap modellerden yana yapar olmuşlardır.

Yatak Odası Takımı Kampanyaları

Dimax Mobilya yukarda bahsettiğimiz yatak odası takımı modelleri başta olmak üzere pek çok mobilya modelinde kampanyalar düzenlemektedir.

Yatak odası takımı kampanyaları belirli tarihler arasında geçerli olmaktadır. Kampanya dönemlerinde belirlenmiş yatak odası takımları özel koşullarda satışa sunuluyor. Kampanya dahilinde satışa sunulan yatak odası takımlarında sayı ve stok sınırı olabiliyor. Uygun fiyatlardan faydalanarak yatak odası mobilyası almak isteyenler zamanı doğru kullanarak stoklarla sınırlı olan takımlar tükenmeden sipariş vermelidir.

Marka ürünlerinin temelini kalite, estetik ve işlevsellik olarak belirliyor. Bu nedenle geniş ürün yelpazelerinin tamamında birinci kalite materyaller kullanıyorlar. Kaliteli materyaller sayesinde onlarca çift kişilik yatak odası takımı arasından hangisini seçerseniz seçin uzun yıllar güvenle kullanacağınızdan emin olabilirsiniz.

Aynalı yatak odası modelleri ile odalarınıza genişlik katar, ayrıyeten ayna kullanmak zorunda kalmadan kombinlerinizi rahatlıkla yapabilir, genişlik ve ferahlık hissiyatından istifade edebilirsiniz. Hatta son dönemin gözde renklerinden olan antrasit yatak odası modelleriyle odalarınıza farklı dokunuşlar yapabilirsiniz. Yüzlerce model arasından her bütçeye hitap eden seçeneklerle birlikte kampanyalı yatak odası takımları ile beğendiğiniz ürünleri daha uyguna satın alabilirsiniz.

Özellikle düğün ve çeyiz paketleri içindeki yatak odası takımı fiyatları normalden daha uygun fiyatlara alınabilmektedir. Evlenecek olanlar için de değerlendirilmesi gereken avantajlı bir durum olduğunu düşünüyoruz.

Yatak Odası Takımı Fiyatları

Yatak odası modelleri ve fiyatları çok geniş bir yelpazeye sahiptir. Ucuz yatak odası takımı arayanlar veya da bütçe sorunu olmayanlar aradıklarını Dimax koleksiyonlarında kolaylıkla bulabilirler. Üstelik sınırlı bütçenizle en uygun yatak odası takımı ararken tarzınızdan taviz vermek zorunda değilsiniz. Dimax geniş ürün seçeneği, cazip fiyatları ve kolay ödeme seçenekleriyle her dönem fark yaratmaktadır.

Yatak Odası Dekorasyonu

Yatak odası dekore edilirken öncelikle yatak odası takımı dikkate alınır. Odanızda rahat bir uyku için her detaya dikkat etmeli, özellikle de renk seçimine özen göstermelisiniz. Psikolojik olarak lila ve mor renklerin bulunduğu ortamların daha kaliteli bir uyku sunduğu tespit edilmiştir. Bu nedenle yatak odası takımlarınızda bu renkleri seçebilir, beyaz ve tonlarıyla çok fazla ışık almayan odalarınızı daha da ferahlatabilirsiniz. Dimax Mobilya en güzel dekorasyonlara kavuşmanızı sağlayacak zenginliğe sahiptir.


Bu haber 1186 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...