Dünyanın en ilginç adaları!

Dünyanın en ilginç adaları!

Dünya üzerinde binlerce ada bulunuyor. Ama üzerinde insanların yaşayabileceği evlere sahip adalar çok az sayıda. İşte deniz, kum ve güneşin bir arada bulunabileceği dünyanın en ilginç adaları..

12 Şubat 2018 - 20:28

Dünya üzerinde binlerce ada bulunuyor. Ama üzerinde insanların yaşayabileceği evlere sahip adalar çok az sayıda.  İşte deniz, kum ve güneşin bir arada bulunabileceği dünyanın en ilginç adaları.. İşte, satın alabileceğiniz adalar...

 

1- Holms of Stromness, Büyük Britanya

Büyük Britanya sınırları içerisinde yer alan Holms of Stromness, Orkney Adaları'na bağlı iki özel adadan oluşuyor. Holms of Stromness için şimdiye kadar verilen teklifler 375 bin dolardan başlıyor. 

 

2 – Isla Cantinela, İspanya

Üzerinde 1920'li yıllardan kalma bir İspanyol kalesi barındıran Isla Cantinela'nın etrafı, yalnızca yılın altı ayı sularla çevrili oluyor. Bu adanın fiyatı ise 4,2 milyon dolar. 

 

3–Danmarks Holme, İsveç

İsveç'in başkenti Stockholm'de, Lidingö ve Nacka kentleri arasında yer alan Danmarks Holme, sahip olduğu kraliyet geçmişi ile muhteşem bir yer. Bu adanın fiyatı ise 2 milyon dolar. 

 

4–Moffat Adası, Kanada

Geniş aileler, gençler ve her türlü eğlenceyi sevenler için ideal bir yer olan Moffat Adası, üç ayrı konuttan oluşuyor.

 

5–Happy Days Adası, ABD

ABD'nin Wisconsin eyaletinde yer alan Happy Days Adası, Batı Adası ve Doğu Adası olmak üzere iki adadan oluşuyor. 40 adet konutun yer aldığı Happy Days Adası'nın değeri 19 milyon dolar. 

 

6–Balast Key, ABD

ABD'nin Florida eyaletine yaklaşık 15 km mesafedeki ünlü Key West bölgesinin güneyinde yer alan Balast Key, adeta bir mücevher değerinde. Balast Key'in değeri 15,8 milyon dolar. 

 

7–Tavern Adası, ABD

ABD'nin Connecticut eyaletinde yer alan Tavern Adası'nın hikayesi biraz karışık. 30 yıldır piyasalarda adı geçmemesi bir yana, adayla ilgili çok sayıda efsane bulunuyor.

 


8–Sandstone Adası, Avustralya

Hani derler ya, şehre yakın ama gürültüden uzak diye, işte Sandstone Adası, yeni sahibine böyle bir şey
yaşatacak nitelikte.

 

9–Johnny's Cay, Karayipler

Bembeyaz kumları ve turkuaz rengindeki suyu ile ünlü olan Karayipler'de bir adanız olsun istemez miydiniz? Ada üzerinde 2 yatak odalı bir misafir evi bulunuyor. Sadece 5,99 milyon dolar ödeyerek Karayipler'de bir ada sahibi olabilirsiniz. 

 

10–Cerralvo Adası, Orta Amerika

Kendisine en yakın kara olan Baja California Yarımadası'na yaklaşık 26 km mesafede yer alan Cerralvo Adası, bulunduğu coğrafyadan kaynaklı olarak oldukça kurak bir bitki örtüsünden ve çöle benzer bir yaşam alanından oluşuyor.

Bu haber 1721 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...