Ege Yapı Çekmeköy’de, 110 milyon TL yatırımla geliştirdiği...

Ege Yapı Çekmeköy’de, 110 milyon TL yatırımla geliştirdiği yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nı Satışa Sundu

27 Eylül 2018 - 16:19

Doğayla İç İçe, Villa Tadında Şehir Hayatı Sunan ÇamlıYaka Konakları Satışa Çıkıyor

 

Gayrimenkul sektörünün öncü ve yenilikçi firmalarından Ege YapıAnadolu Yakası’nın gözde yaşam bölgesi Çekmeköy’de, 110 milyon TL yatırımla yaklaşık 19 bin metrekare alan üzerindegeliştirdiği yeni projesi ÇamlıYaka Konakları’nı27 Eylül 2018 Perşembe günü düzenlenen lansman toplantısında tanıttı. 

Çam ormanlarının yanı başında, yüzde 75’i yeşil alan olarak tasarlanan ve sınırlı sayıda konut ile gerçekleştirilecek projenin tanıtım toplantısınaEge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı ve Sabri Paşayiğit Mimarlık Kurucu Ortağı Sabri Paşayiğit katıldı

Toplantıda konuşan Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç KabadayıEge Yapı’nın hem yeni projelerine hem de gelecek hedeflerine değindi. Ege Yapı olarak iki yıl önce açıkladıkları 2,5 milyar TL’lik yatırım zincirinin dördüncü halkası olarak toplam 110 milyon TL yatırımla ÇamlıYaka Konakları’nı kamuoyuna duyurmanın gururunu yaşadıklarının altını çizen H.İnanç Kabadayı, şöyle konuştu: 

Projelerimizi geliştirirken sadece daire planı, otopark, peyzaj gibi fonksiyonları tasarlamıyor, bulunduğu semte katma değer sağlamayı ve ailelerimizin hayatına katacağı yaşam kalitesini arttırmayı hedefliyoruz. Hali hazırda devam eden ve planlaması süren projelerimiz özgün ve fonksiyonel mimarisi, sosyal ve kültürel olanakları, akıllı mühendislik çözümleri ile sektörde fark oluşturuyor. Bizler de müşterilerimizden gördüğümüz ilgi ve güçlü finansal yapımız ile yeni yatırımlarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Önümüzdeki dönemde başta İstanbul olmak üzere diğer şehirlerimizde de yüksek katma değerli yatırımlarımıza devam edeceğiz.

ÇamlıYaka Konakları ile Özlem Duyulan Bir Yaşam Sunacağız”

 

ÇamlıYaka Konakları’nın İstanbul’un en huzurlu yaşam bölgelerinden Çekmeköy’ün merkezinde, çam ormanlarının hemen yanı başındaşehirden uzaklaşmadan doğayla iç içe, lüks bir yaşam sunacağını vurgulan H. İnanç Kabadayı, şunları dile getirdi: 

“Özgün bir mimariye sahip, az katlı, yüzde 75 yeşil alanıyla çam ormanlarının yanında, müstakil bahçeli ve teraslı evlerden oluşan, içerisinde üst segment markaların yer alacağı ticari alanlar ve sosyal alanları ile bu bölgede fark oluşturmayı hedefliyoruz. ÇamlıYaka Konakları’nın lüks site hayatını villa konforundaki evlerde yaşamak isteyenler için en doğru adres olacağına inanıyoruz. 

 

Proje sadece 4’er katlı bloklarda 46 konut ve cadde mağazalarından oluşuyor. 169 m² ila 321 m² arasındaki 3+1, 4+1 veya 5+1 tipi dairelerde, her birinin müstakil bahçe kullanımı ya da geniş terasları bulunacak. Sosyal yaşam açısından da zengin bir konsepte sahip olacak ÇamlıYaka Konakları’nda, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği alışveriş caddesinden restoran ve kafelerine, spor merkezinden açık havuzlara, yürüyüş parkurlarından bisiklet yollarına kadar rengârenk bir yaşam başlayacak.

Çocuğunun açık havada yeşillikler arasında arkadaşlarıyla oynamasını isteyen aileler için açık hava oyun parkları projemizde yerini aldı. Ayrıca ÇamlıYaka Konakları, çocukların sosyal hayatının yanında onların eğitim hayatını da düşünüyor. Anaokulundan üniversiteye kadar, birbirinden başarılı eğitim kurumları projemizin yanı başında bulunuyor.”

Şehrin Ana Akslarına Yakın

Hızlı ve planlı bir şekilde kentleşen ancak İstanbul’un dört mevsim doğayla iç içe kalmayı başarmış ayrıcalıklı bölgelerinden biri olarak göze çarpan Çekmeköy’de yükselecek ÇamlıYaka Konakları’nın yaşam kalitesine önem veren insanlar tarafından tercih edileceğini öngörüyoruz” diyen Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, konuşmasınışöyle tamamladı

ÇamlıYaka KonaklarıKavacık ve Ümraniye Plazalar bölgesine yakın olması ve kolay ulaşımının yanı sıraKuzey Marmara Otobanına olan direkt ulaşımı sayesinde 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden İstanbul’un iş merkezleri Levent ve Maslak’a da rahat bir erişim imkânı sunuyor. ÇamlıYaka Konakları ayrıcaŞile Otobanına dk, inşa edilen Bostancı – Dudullu ve Üsküdar – Sultanbeyli metro hatlarına yaklaşık dkBuyaka AVM, Meydan AVM veya IKEA gibi alışveriş alanlarına yaklaşık 12 dk, inşa edilen Ataşehir Finans Merkezi’ne 20 dk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na ise 30 dk mesafeye sahip. Yaklaşık iki yıl sonra teslim edeceğimiz ÇamlıYaka Konakları’nda lansmana özel olarak metrekare fiyatlarını 14 bin TL olarak belirledik. Bu çerçevede yine lansmana özel bir finansman kampanyası ile böylesi özlem duyulan yaşamın bir parçası olmak isteyenleri,ÇamlıYaka Konakları’nın satış ofisini ziyaret ederek projeyi ve yükseleceği ambiyansı görmelerini arzu ediyoruz.”

ÇamlıYaka Konakları projesinin mimarı Sabri Paşayiğit ise projeye ilişkin şunları söyledi; 

“Yüksek kalite yaşam standartlarına hitap edebilecek bir proje olarak düşündüğümüz ÇamlıYaka Konakları projesinde çevreyle uyumlu, doğadan rol çalmayan, aksine onu öne çıkaran bir proje tasarlamak istedik. Toplam 11 adet konut bloğunda geleneksel ve modernin birleştiği bir anlayışla hareket ettiğimiz projede, teras ve geniş cam kullanımına önem verdik.  Kullanıcıların evin içinde bile dışarıyı hissedebilecekleri bir ortam oluşturmak istedik. Bloklar yatay yapılaşmaya uygun olarak 3’er ve 4’er katlı olarak tasarlandı. Konut kullanımının yanı sıra, günlük ihtiyaçların karşılanabileceği sosyal donatı alanları da düşündük. Alanda yerleşen ticari ve ofis kullanımları sayesinde, projenin kompakt ve kendi kendine yeten bir proje olmasını hedefledik. Kırıklı formlar kullandığımız konut birimleri ile daha organik formları tercih ettiğimiz ticaret ve ofis bloklarını doğadan ilham alan bir mimariyle tasarladık. Cephelerinde doğal taş kaplamalar ve ahşap güneş kırıcılar kullandığımız projede, peyzajda da su ve su bitkilerinin iç içe geçtiği, dinlenme ve oturma mekânlarını içine alan daha organik bir tasarım düşündük” dedi.

Lansman Fırsatları

Yüksek yoğunluktaki ormanların getirdiği huzur ile şehirden uzaklaşmadan doğaya yakınlaşmayı vadeden ÇamlıYakaKonakları, peşin ödeme seçenekleri ile birlikte 24 aya kadar yüzde 0 faiz120 aya varan kredi imkânıyla bu hayatı doya doya yaşamak isteyenleri ve yatırımcıları lansman fırsatlarından yararlanmaya davet ediyor.

Bu haber 847 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...