Elon Musk ile eski sevgilisi Amber Heard kahvaltıda

Elon Musk ile eski sevgilisi Amber Heard kahvaltıda

Türkiye'ye yaptığı ziyaret sonrası Model 3 ve elektrikli kamyon Semi Truck tanıtımı ile dünya gündeminde olan Tesla’nın CEO’su Elon Musk, ayrılık acısı çektiğini itiraf ettiği eski sevgilisi Amber Heard ile bu sabah kahvaltı yaparken görüntülendi. İkilinin son açıklamaları sonrası buluşması "ilişkileri yeniden başlıyor" yorumlarına neden oldu.

17 Kasım 2017 - 21:50

Tesla’nın CEO’su Elon Musk, Türkiye'de önce Külliye sonra Anıtkabir ziyaretiile gündem oldu. Tesla'nın CEO'su bugünlerde ise Model 3 ve elektrikli kamyon Semi Truck tanıtımı ile manşetleri süslüyor. 46 yaşındaki girişimcinin aynı döneme denk gelen Amber Heard itirafı ise gözleri özel hayatına çevirdi.
Rolling Stone dergisine özel hayatını anlatan Musk, Amber Heard ile ayrılığı konusunda ilk kez konuştu ve "Ona gerçekten aşıktım. Ayrıldıktan sonra uzun süre aşk acısı çektim” dedi.Tam da bu dönemde çift, bu sabah beraberken favori mekanları olan Los Angeles'taki Sweet Butter Kitchen'da kahvaltı ederken görüntülendi.Kapağında Amber Heard'ın yer aldığı ve 'yılın kadını' seçildiği GQ dergisini okuyan çiftin eski günlerine döndüğü gözlerden kaçmadı. Oldukça mutlu görünen Musk ve Heard, eski günlerine geri döneceklerinin mesajını vererek mekandan birlikte ayrıldı.Başarılı girişimci, ayrıca ayrılık sonrası yaşadığı üzüntünün Tesla Model 3 tanıtımını da etkilediğini açıklamıştı.

Musk'ın Rolling Stone dergisin yaptığı itirafla aynı günlerde Amber Heard'ün Amerikan Allure dergisine verdiği röportaj gündeme geldi. Johnny Depp ile olaylı boşanması sonrası Musk ile yaşadığı ilişkiye son verdikten sonra cinsel tercihleri hakkında konuşan 31 yaşındaki model ve oyuncu “Hollywood’daki herkes, cinsel yönelimimi açıklarsam kariyerimin mahvolacağını söyledi. Hiç kimse yapabileceğime inanmadı” dedi.

Heard ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk ile yaklaşık bir yıl süren bir ilişki yaşamış, çift geçen Ağustos ayında ayrılma kararı almıştı. Daha önce ikisi aynı kadınla olmak üzere üç kez evlenen ünlü milyarder, gerçek aşkı ve uzun süreli birlikteliği aradığını sık sık dile getiriyor.

Bu haber 3090 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...