Eminevim’den çocuklu ailelere müjdeli haber!

Eminevim’den çocuklu ailelere müjdeli haber!

24 Eylül 2018 - 12:46



28 yıldır verdiği güven ile ülkemiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan Eminevim'den okul masraflarının arttığı şu dönemde ev sahibi olmak isteyen çocuklu ailelere tam destek geldi.

Eminevim, çocuklu ailelere yeni üyeliklerde organizasyon ücretinde Eylül ayı boyunca %20'ye varan indirim ve 6 taksit imkanı sağlayarak, ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni kampanyasını açıkladı.


Eminevim, Türkiye’nin 81 ilinde açtığı 100’ü aşkın şubesi yanında, sektörde ilk kez uygulanan mobil ofisler üzerinden de verdiği hizmetlerle; faizsiz ev ve araç sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiye ulaştı. Başlattığı birbirinden cazip kampanyalar ile insanımızın temel ihtiyaçlarını faizsiz yöntemlerle karşılamak, ülke ekonomisine büyük katkılar sağlamak için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Günümüzde dar gelirli ailelerin ev sahibi olmalarının zorluğu bilinen bir gerçek. İşte tam bu noktada devreye giren Eminevim, uyguladığı Elbirliği Sistemi ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.
28 yıldır verdiği güven ile ülkemiz ekonomisine ve istihdamına önemli katkılar sunan Eminevim'den okul masraflarının arttığı şu dönemde ev sahibi olmak isteyen çocuklu ailelere tam destek geldi.

Eminevim, çocuklu ailelere, yeni üyeliklerde organizasyon ücretinde %20'ye varan indirim ve %50'lik kısmı için de 6 taksit imkanı sağlayarak, ev sahibi olmayı kolaylaştıran yeni kampanyasını açıkladı. Sadece Eylül ayı için geçerli olan bu kampanya kapsamında okulların açılması ile birlikte masrafları artan çocuklu ailelere ev sahibi olma hayallerini ertelememeleri için iyi bir fırsat sunulmasının amaçlandığı ifade edildi. 

Faizsiz bir sistem geliştirdiklerini ifade eden Elbirliği Sistemi'nin kurucusu Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sistemin formulünün dayanışma ve el birliği olduğunu anımsatarak; “Şimdiye kadar 125 bini aşkın kişinin Elbirliği Sistemi ile ev ve araç sahibi olmalarına vesile olduk. Şu anda kredi geri ödemelerinin oldukça yüksek olması nedeniyle bu yolla ev almak iyice zorlaştı ve inşaat sektöründe doğal olarak durgunluk yaşanıyor. Eminevim sayesinde ayda ortalama 1.500’den fazla kişi konut ve araç sahibi oluyor ve bu durum pazara canlılık getiriyor,” diye konuştu.

Araştırma yapmadan bu tür sistemlere kesinlikle girmemek gerektiğini dile getiren Emin Üstün, “Eminevim Sistemi, dayanışma ve güvene dayalı bir finansman sistemi. Biz 28 yılı aşan tecrübemizle, müşteri odaklı hizmetimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Şimdiye kadar kimseyi de mağdur etmedik. Yolumuza güven ve dayanışmayla sağlam adımlarla devam ediyoruz,” dedi.

Bu haber 550 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...