EMİNEVİM’DEN MÜSİAD EXPO 2020 FUARI’NA DESTEK

EMİNEVİM'DEN MÜSİAD EXPO 2020 FUARI'NA DESTEK

30 Kasım 2020 - 14:26


Türk iş dünyasının, dünya pazarlarının etkinliğinin artırılması `Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından düzenlenen MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'na Eminevim'den destek açıklaması geldi.

MÜSİAD EXPO Fuarlarının, Türkiye'nin en önemli ticari etkinliklerinden biri olarak başarılı Yatırımcı dikkatini çekildi: "Kuruluşundan günümüze Türkiye'mizi dünyada saygın bir noktaya dönüştür büyük çaba sarf eden ve aynı zamanda da olmaktan da onur duyduğumuz Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği'mizin düzenlediği, MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı'nın iş dünyamız adına hayırlı olmasını diliyoruz. Bugüne kadar düzenlenen MÜSİAD Fuarları, iş insanlarımıza ulusal ve uluslararası yayınlar büyük katkılar sağlamış, ülkemizi ekonomik alanda saygın bir noktaya taşıma idealine büyük meme vermiştir. Türkiye'nin en önemli ticari etkinliklerinden biri olarak değerlendirdiğimiz ve bizim de uzun yıllar katılım destek olmak destek olmak mutluluk duyduğumuz bu değerli organizasyona,

MÜSİAD’ın bir parçası olmaktan onur duyduğumuzu bir kez daha paylaşıyor, MÜSİAD EXPO 2020 Fuarı’nın, ülke ticaretine sağlayacağı önemli katkılar açısından hayırlı olmasını diliyoruz.”

Bu haber 880 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...