Eminevim, Denizli’de 70 aileye tapularını teslim etti!

Eminevim, Denizli'de 70 aileye tapularını teslim etti!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu BaşkanıEmin Üstün, Denizli'de Eminevim'in Tapu Dağıtım törenine katılarak, 70 aileye tapularını dağıttı.

28 Şubat 2018 - 23:47

Eminevim, Denizli'de gerçekleştirdiği törende 70 aileye tapularını teslim etti.

Denizli’deki tapu teslim törenini 3 yıl önce de yaptıklarını hatırlatan Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Bu sefer de nasip oldu, Denizliler ile buluştuk. Bin 400 aile bugüne kadar bu bölgede tapusunu aldı, evini ve otomobilini aldı. 2 bin kişi de inşallah yakında evini otomobilini alacak" dedi. 

Piyasayı rahatlattıklarını ifade eden Emin Üstün; "En ufak kasabalarda dahi Eminevim’den ev alan insanlar ile piyasada, ekonomide bir rahatlama sağlıyor. Müteahhitler rahatlıyor, piyasa rahatlıyor" açıklamasında bulundu. 

Tören öncesinde basın mensuplarına bilgi veren 
Üstün,  "Başka türlü insanlar kredi aldığı zaman, krediler çok yüksek şuanda ev alınamıyor ve inşaat sektöründe durgunluk yaşanıyor. Ama biz elhamdülillah bin, bin 500 tane ev almak sureti ile piyasada bir canlılık sağlıyoruz. Piyasaya ayda 200 milyon TL para enjekte ediyoruz. En ufak kasabalarda dahi Eminevim’den ev alan insanlar ile piyasada, ekonomide bir rahatlama sağlıyor. Müteahhitler rahatlıyor, piyasa rahatlıyor. Bu Denizli de olabilir, Sivas da olabilir.  Ankara  da olabilir. Geçen ay da Konya’da yaptık toplantımızı. Zaman içerisinde bütün vilayetlerimizde tapu teslim törenleri yapmayı hedefliyoruz. Buradan sonraki ilk toplantımızı ise Bursa’da yapacağız. Bu buluşmalar sistemimizi anlatmak için fırsat oluyor. Hem evlerini alanlar bizimle bu kaynaşmayı yaşıyorlar hem de evini alamayan ya da otomobil sahibi olamayanlar bu sistemi öğrenmiş oluyorlar. Hem tanıtım hem kaynaşma oluyor hem de el birliği oluyor. Bizim formülümüz dayanışma ve el birliği ile insanları ev ve otomobil sahibi yapmak" açıklamasında bulundu. 


Emin Şirketler Gubu Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Üstün de toplantıda konuşma yaptı. Üstün konuşmasında şu ifadelere yer verdi; "Bugüne kadar söylediğimiz bir şey vardı; İnsanlarımızın neye ihtiyacı varsa onu elbirliği sistemi ile karşılayacağız. Otomobil ile başladık ev ile devam ediyoruz. Sadece bunlarla yetinmeyeceğiz. Eğitimden, tatile, enerjiden tarım ve hayvancılığa insanlarımızın bütün ihtiyaçlarını elbirliği sistemimiz ile karşılayacağız. Bunlarla ilgili çalışmalarımız başladı, hatta bir kısmı faaliyete geçti ve tüm hızıyla da devam ediyor."


Bu haber 1092 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Ev Aletlerini Verimli Kullanma Rehberi
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik Bir Arada
Mimari Harikası Dubleks Prefabrik Evler: Estetik ve Fonksiyonellik...