DKY On Kağıthane'de ekopratik dönem!

DKY On Kağıthane'de ekopratik dönem!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On’daki homeofisler ekopratik sistemiyle satışa çıkarıldı. 

31 Ekim 2017 - 20:51

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul Kağıthane'de inşa edilen DKY On’daki homeofisler ekopratik sistemiyle satışa sunuldu. 200 milyon TL'lik yatırım değeri ile yükselen DKY On projesinde satışların yüzde 75'i tamamlandı. 
 
'Yeni Nesil Şehirli Yaşam Konsepti' ile hayata geçirilen DKY On projesinde , 57 ila 86 metrekare arasında değişen 1+1,5 ve 2+1,5 tipinde 205 konut, ticari alan ve home ofisler yer alıyor. 
 
Toplam inşaat alanı 38 bin metrekare olan DKY On projesinde, 4 bin 750 metrekare home ofis ve bin 450 metrekare ticari alan bulunuyor.
 
Sabah Gazetesi'nin haberine göre, DKY On'u şehir konseptiyle hayata geçirdiklerini vurgulayan  Ali Dumankaya, 'Ekopratik' ödeme sistemiyle home ofislerin satışına başladıklarını belirterek, şunları söyledi: "DKY On, şirket bünyesinde kişiye özel ödeme planlarının anlık olarak hazırlanabildiği yeni bir ödeme sistemi de sunuyor. Bu sisteme göre DKY On müşterileri istedikleri vadelerde diledikleri peşinat ve ara ödeme tutarlarıyla kendi ödeme planlarını kendileri anlık olarak oluşturabiliyor. 660 bin liradan başlayan fiyatlarla satışına devam edilen DKY On'da ekopratik ile 'fiyatı ekonomik ödemesi pratik' bir ödeme dönemi başlıyor." diye açıklamalar yaptı. 
 
Web : www.dkyon.com

Bu haber 1787 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...