ERA Gayrimenkul, ’Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı’ resim...

ERA Gayrimenkul, 'Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı' resim sergisine sponsor oldu

Serginin geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak    

06 Aralık 2016 - 13:04

Serginin geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak

 

 

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak olan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine sponsor oldu.

 

ABD merkezli uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul, sosyal sorumluluk projelerine destek vermek adına çalışmalarına devam ediyor. İstanbul / Nişantaşı Era AS ofisinin sponsor olduğu “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” sergisi 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde Nişart Galery’de 50 resim sanatçısının katılımıyla gerçekleşecek.

 

Resim sergisinin gelirini “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlayacak olan ERA AS,  bu anlamlı günde tüm ERA Profesyonellerini 7 Aralık 2016 saat 17:30’da düzenlenecek olan kokteyli resim sergisinin düzenleneceği Nişart Galery’e davet ediyor. Sergiye ERA Gayrimenkul Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu da katılarak destek verecek.

 

ERA Gayrimenkul Türkiye, Girne dahil 13 şehirde 45 ofis ile hizmet veriyor. ERA Türkiye, gayrimenkul sektöründeki hizmet kalitesini, sektördeki eğitimli profesyonellerin sayısını ve sektörün itibarını yükseltmek, markanın dünyadaki ve Avrupa’daki başarısını global bir marka olarak Türkiye’ye taşımayı hedefliyor. İnsana ve çevreye olan duyarlılığını da sosyal sorumluluk projelerine destek vererek gösteriyor.

 

Bu haber 754 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Krediyle konut alacak EYT’lilere çifte fırsat
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin – 4 milyon TL, kiralar ise 2–10 bin TL aralığında değişiyor
Gayrimenkulde ilgi odağı olan Çekmeköy’de konutlar 700 bin –...